Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тетекс прооушти голема шанса за победа... На судијата се да му ебам. Гостите дадоа гол од 5 метра офсајд. Утакмицата беше прилично досадна, но Тетекс имаше целосна иницијатива. Судијата два пати дигна сомнителен офсајд за Тетекс, а заспа за голот на Пјуник кај што и Саша Мстиќ ќе видеше офсајд. Тетекс зрамни ореку Генци ВојводаИмаше слободен за тетркс. Петковски спушти со глава, еден од Пјуник ја рогна во Генци и топката заврши во мрежа. Тетекс запна за победа но за малку не постигнаа гол. Според мене може да слават во Ерменија
Од мобилен сум, не можам да го видам клипот. Седевме на другата страна а од таму личеше на длабок офсајд. Може имало некој што заспал но не сњ гледалод наша персоектива
Овој мачетава бетер од Екипа, и они вака се улетаа, не само што не беше офсајд, него далеку и од линија беше за да кажеш дека е сумјив ...Тетекс прооушти голема шанса за победа... На судијата се да му ебам. Гостите дадоа гол од 5 метра офсајд. Утакмицата беше прилично досадна, но Тетекс имаше целосна иницијатива. Судијата два пати дигна сомнителен офсајд за Тетекс, а заспа за голот на Пјуник кај што и Саша Мстиќ ќе видеше офсајд. Тетекс зрамни ореку Генци ВојводаИмаше слободен за тетркс. Петковски спушти со глава, еден од Пјуник ја рогна во Генци и топката заврши во мрежа. Тетекс запна за победа но за малку не постигнаа гол. Според мене може да слават во Ерменија