Кухнја / Kukhnya / Кујна

• Креатор на темата Креатор на темата Shawn Spencer
  • Време на започнување Време на започнување
Добра е и она бе, не е на ниво на другиве али слатка е :D Него се кладам дека Макс кога-тогаш ќе ја преврти и газдарицава :D
А бе види добра оцена ти е 3че, а овие другиве се 5+. :D

П.С. Не верувам дека ќе ја легне Кристиночка. :D

Што може машки да коментираат во серија. :D

Изгледав пред некое време едвај 3 епизоди, ок ми се виде.
Може ќе ви се придружам да догледам она што се влечкам, чисто да сменам муабет во темава. :D

Што може машки да коментираат во серија. :D

Изгледав пред некое време едвај 3 епизоди, ок ми се виде.
Може ќе ви се придружам да догледам она што се влечкам, чисто да сменам муабет во темава. :D
Па види, хуморов е добар нема што да го коментираме. Бар за глумициве да си искоментираме. :D

Бујрум, денес е 30та, имаш уште 27 епизоди да не стигнеш. :D

За жените се согласивме сите :), ама вот, гледами не е многу неразбирливо и јазикот ко за почетници.Филмот (Кухниа в Париже) претходно го гледав со бугарски превод, одвај го најдов и на крај без него догледав.
Како и да е, очен харашо женшчина, все добро:)

Па не би рекол дека е баш за почетници јазикот. Посебно не кога се караат или зборат побрзо па ништо не им разбираш.

Ја следи некој серијава уште? Ја стигнав до финалето на трета сезона и сега треба филмот да го гледам. Очен харашо засега. Посебно последните 4-5 епизоди од трета беа добри. :love:

Ја следи некој серијава уште? Ја стигнав до финалето на трета сезона и сега треба филмот да го гледам. Очен харашо засега. Посебно последните 4-5 епизоди од трета беа добри. :love:
Јас ги следам на сопревод.цом ама таму недостасува една епизода на почетокот на третата сезона. Ја нема третата епизода ако не се лажам. Очен плоха.

Иначе супер ми е серијата, а и Русинките се баш класа. A најмногу се разочарав за Макс и Викторија :(, баш сакав да останат заедно.

Јас ги следам на сопревод.цом ама таму недостасува една епизода на почетокот на третата сезона. Ја нема третата епизода ако не се лажам. Очен плоха.

Иначе супер ми е серијата, а и Русинките се баш класа. A најмногу се разочарав за Макс и Викторија :(, баш сакав да останат заедно.
Нема да ти давам спојлери, ќе видиш што ќе се случи. Кога ќе ја завршиш третата сезона, изгледај го и филмот Kukhnya v Parizhe - таму ќе се расплеткаат некои работи од трета.

Ја гледам уште на телевизија јас, малце почнаа да ме нервираат овие Макс-Вика шпански срања :) Катја си ја сакам! :D
Абе сега првпат отворив на имдб да видам, 6 сезони имало ова.

Ја гледам уште на телевизија јас, малце почнаа да ме нервираат овие Макс-Вика шпански срања :) Катја си ја сакам! :D
Абе сега првпат отворив на имдб да видам, 6 сезони имало ова.
Да не ти рушам филм со спојлери, али ќе приврши сагата со Макс и Вика. :D Гледај го филмот по трета сезона. Претпоставувам на 24ка ќе ја завршат третава во среда.

Четвртава пак ќе се дешаваат заврзлами и заебанции. :D

Очекувам да се врати интересното сега од кога ја укака Макс :D Од кога се испоземаа паровиве малце спласна серијава :)

До која епизода стигна? Кога Макс укака на венчавката на Саша?
Јас ја завршив серијава. Четвртава сезона доста слаба беше. Петтата после се поправа, се појавуваат нови ликови, се префрлаат веќе во Елеон. Шесттата комотно може и да ја избришат, потполно непотребна е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom