Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
И да..Хусну со нов имиџ :pos2:...а Казим како мава лелеј :)
И ке ми биде мило Булут да ги убие на Јилдиз и на Давут :)

Мислам дека Давут нема да умре

Верувам дека во наредните епизоди ке разјаснат што се случило со Полат кога го спаси премиерот(исто беше и по крајот на мината сезона ако се секавате...дури отпосле покажаа како умре тој Ерен и што се случи по пожарот...

Инаку мислам дека Полат не е во затвор, само заради тоа што го спаси премиерот. Мада сега претпоставувам дека тој ке стане секретар за безбедност па ке им ја ебе мајката и на Џеват и на Искендер. Тоа е чисто моја претпоставка...а овој гладио ке сака да го стави Татароглу за премиер ваљда...ке биде интересно у секој случај.

И да..Хусну со нов имиџ :pos2:...а Казим како мава лелеј :)
И ке ми биде мило Булут да ги убие на Јилдиз и на Давут :)

Преодот од една во друга сезона на а1 го направија во една „нивна“ епизода и затоа изгледаше малку лошо и рамбовски.
Инаку, да ќе ти биде мило затоа што Булут ќе го убие Јилдиз, ама Давут не.

малку друго значење има гладио во филмот...суштината е иста но начинот на кој е претставено е различно...

Многу ми е смешен оној што све живо пали :pos: Крвав ми е типот :) Оној пак што му е помошник а уствари шпиун (им ги заборавам имињава) вика ми здосади од палење на луѓе :pos: :pos:

А што ќе се случи сега, нели тој палачот на луѓе ставил бензин на комбето со кое планираат да бегаат? Како ќе се спасат? Ај нека ме удостои некoј со спојлерче :smir:

Многу ми е смешен оној што све живо пали :pos: Крвав ми е типот :) Оној пак што му е помошник а уствари шпиун (им ги заборавам имињава) вика ми здосади од палење на луѓе :pos: :pos:

А што ќе се случи сега, нели тој палачот на луѓе ставил бензин на комбето со кое планираат да бегаат? Како ќе се спасат? Ај нека ме удостои некoј со спојлерче :smir:

Пироманот се вика Џеват Акарсу, а помошникот (шпион) Јилмаз :smir:

Кај да ја најдам музиката кога Ерхан го донесоа во болница,Мемати кога ги гледаше Невзат и Пурмуз покриени со чаршав,тоа беше Искендер кога го нападна Полат и кога ги уби Невзат,Ерен и Пурмуз...Никако не можам да ја најдам таа музика

R.I.P Чето...Mуро на најлош можен начин умре

R.I.P Чето...Mуро на најлош можен начин умре
Да, од сите тројца она со Муро некако најжално беше =\

Си заминаа 3 легендарни ликови, ама ете се појави нов... внукот Ведат хахаха и тој откачен, треба само да се спои со Хусну :D

Убавецот :pos2::pos2:

Како умреа Муро и Чето ? Не сум го гледал две недели веќе. :)

Чето се удави, Муро бомбаш самоубиец :D

Дај некој нека ја постира сцената кај што умира Муро, барав на јутјуб ама неуспешно.

Едит, најдов

Толку од Муро..:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom