Уште се снима мислам.Значи вечер последна епизода??
Кој има линк, за да ја симнам 6-та сезона, нека сподели.
Во Турција се до 146 епизода излезена е ....Вечерва е 128 епизода ако не се лажам, а сега моментално се снима 145 или 146 епизода
Сеуште не се знае поради тоа што 6тата сезона сеуште е во процес на снимање....Дали 6-тата сезона е последна или ќе се снима и 7ма? Или уште не се знае? Со оглед на тоа што рејтингот не е паднат ни во Турција ни кај нас би требало да има...
Јака ќерка имаше Јашар. Не требаше да ја убиваат Овие сите жени ги испоубија во филмовМораше да оди под команда на Фелер, потоа се знае, во 6-тата сезона Фелер ќе биде целта на неговата мета....добар крај за почеток на нова сезона.Унсал моли коли си го попи пустиот.
п.с Многу ми падна жал за пиче*о на Јашар, како беше наместена.
Ептен ми падна жал за Јашар, човекот го поштовам карактерно, супер се понаша , и ептен жално и си го попи Унсал демек тој ја убил (Кашифоглу ја уби)Мораше да оди под команда на Фелер, потоа се знае, во 6-тата сезона Фелер ќе биде целта на неговата мета....добар крај за почеток на нова сезона.Унсал моли коли си го попи пустиот.
п.с Многу ми падна жал за пиче*о на Јашар, како беше наместена.
Александар ВеликиЗнаете ли ова име што значи на македонски İskender Büyük?
Iskender/Skender/Iskenderun = AleksandarЗнаете ли ова име што значи на македонски İskender Büyük?