Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Кој го виде Ќазим у Охрид го виде кој не нема да има шанса да го види пошо Искендер го скина прееска ...:icon_lol:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ти не ми можеш ништо. На кучињата ќе им го фрлам твоето тело. Крц.........
ахахха

С

Спенсер

Гостин
Што се деси прееска? не ја гледав епизодава поради технички проблеми,а не ми е ни снимана :mad::mad:

накратко некој?

M

Moon Child

Гостин
Што се деси прееска? не ја гледав епизодава поради технички проблеми,а не ми е ни снимана :mad::mad:

накратко некој?
Полат го крцна оној Качкар (или како и да е). Давуд продаде на тој Качкар се што имаше и тој требаше да раководи со медиумите, ама заврши и незнаеме дали преживеа :icon_lol: Мемати сонуваше дека Искендер дошол и му го киднапира детето, значи тоа што го даваа вчера дека ќе се случи било сонот на Мемати:) Друго незнам што, само не ми е јасно дали Инџи му кажа на Полат каде се одржува состанокот или дозна од друго место? :cautious: И ако му кажа Инџи со каква причина го направи тоа, кога и татко и и Искендер присуствуваа на состанокот? :cautious:

С

Спенсер

Гостин
Друго незнам што, само не ми е јасно дали Инџи му кажа на Полат каде се одржува состанокот или дозна од друго место? :cautious: И ако му кажа Инџи со каква причина го направи тоа, кога и татко и и Искендер присуствуваа на состанокот? :cautious:
Фала Везилке :)

Иначе,и да му кажала Инџи,знае дека Полат нема да го убие татко и :) а за искендер,гајле и е...

A

apidrone

Гостин
На youtube има што ќе се случи со синот на Мемати... Ако некој го гледал клипот, да ми каже како да ја најдам музиката...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Да не ќе почне нова сезона од утре? Така нешто како да чув? :)
Според Википедија(на турски) оваа сезона завршува заклучно со 93 епизода која би требало да биде во понеделник гледано од ова времетраење на епизодите, односно цела епизода бидејќи А1 се опаметија.
Ќазим умре во 88 епизода, која беше во понеделникот, а 93 би требало да биде во овој понеделник кој следи.

Иначе добро си чулА. Според тоа што го видов, ваљда се грешка А1, ама ќе видиме.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Според Википедија(на турски) оваа сезона завршува заклучно со 93 епизода која би требало да биде во понеделник гледано од ова времетраење на епизодите, односно цела епизода бидејќи А1 се опаметија.
Ќазим умре во 88 епизода, која беше во понеделникот, а 93 би требало да биде во овој понеделник кој следи.

Иначе добро си чулА. Според тоа што го видов, ваљда се грешка А1, ама ќе видиме.
Сега скоро треба да го убијат и Искендер ?

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Да најава им е тоа за новата 5-та сезона, но има уште 4 епизоди од оваа 4-та сезона која е моментално на А1, инаку според планот како што е сега ќе заврши во понеделник 93-тата епизода и после тоа започнува новата сезона која има ~35 епизоди. Со бесењето на Искендер завршува сезоната.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да најава им е тоа за новата 5-та сезона, но има уште 4 епизоди од оваа 4-та сезона која е моментално на А1, инаку според планот како што е сега ќе заврши во понеделник 93-тата епизода и после тоа започнува новата сезона која има ~35 епизоди. Со бесењето на Искендер завршува сезоната.
В петок ли ќе го обесат? :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ебаго, саде спојлери тука :D:D:tapp:
не се прај на мутав џо не знаеше дека то че се случи... И јас нејќев да дознаам ништо ама сите дрдлаат ова че се случи она че се случи ... :/ И така дознав а неам гледано на јутубе
--- надополнето: Jul 13, 2011 10:10 AM ---
Ебаго, саде спојлери тука :D:D:tapp:
не се прај на мутав џо не знаеше дека то че се случи... И јас нејќев да дознаам ништо ама сите дрдлаат ова че се случи она че се случи ... :/ И така дознав а неам гледано на јутубе

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
В петок ли ќе го обесат? :D
Во понеделеник е 93 епизода и на крајот од епизодата го бесат Искендер, но следува една интересна работа во врска со Полат... да не кажува нема да ви биде интересно.

Kajgana Shop

На врв Bottom