Ова е некоја шега т.н збуни го противникот ?Кој го виде Ќазим у Охрид го виде кој не нема да има шанса да го види пошо Искендер го скина прееска ...![]()
Полат го крцна оној Качкар (или како и да е). Давуд продаде на тој Качкар се што имаше и тој требаше да раководи со медиумите, ама заврши и незнаеме дали преживеаШто се деси прееска? не ја гледав епизодава поради технички проблеми,а не ми е ни снимана
накратко некој?
Фала ВезилкеДруго незнам што, само не ми е јасно дали Инџи му кажа на Полат каде се одржува состанокот или дозна од друго место?И ако му кажа Инџи со каква причина го направи тоа, кога и татко и и Искендер присуствуваа на состанокот?
![]()
Според Википедија(на турски) оваа сезона завршува заклучно со 93 епизода која би требало да биде во понеделник гледано од ова времетраење на епизодите, односно цела епизода бидејќи А1 се опаметија.Да не ќе почне нова сезона од утре? Така нешто како да чув?![]()
Сега скоро треба да го убијат и Искендер ?Според Википедија(на турски) оваа сезона завршува заклучно со 93 епизода која би требало да биде во понеделник гледано од ова времетраење на епизодите, односно цела епизода бидејќи А1 се опаметија.
Ќазим умре во 88 епизода, која беше во понеделникот, а 93 би требало да биде во овој понеделник кој следи.
Иначе добро си чулА. Според тоа што го видов, ваљда се грешка А1, ама ќе видиме.
В петок ли ќе го обесат?Да најава им е тоа за новата 5-та сезона, но има уште 4 епизоди од оваа 4-та сезона која е моментално на А1, инаку според планот како што е сега ќе заврши во понеделник 93-тата епизода и после тоа започнува новата сезона која има ~35 епизоди. Со бесењето на Искендер завршува сезоната.
не се прај на мутав џо не знаеше дека то че се случи... И јас нејќев да дознаам ништо ама сите дрдлаат ова че се случи она че се случи ... :/ И така дознав а неам гледано на јутубеЕбаго, саде спојлери тука![]()
не се прај на мутав џо не знаеше дека то че се случи... И јас нејќев да дознаам ништо ама сите дрдлаат ова че се случи она че се случи ... :/ И така дознав а неам гледано на јутубеЕбаго, саде спојлери тука![]()
Во понеделеник е 93 епизода и на крајот од епизодата го бесат Искендер, но следува една интересна работа во врска со Полат... да не кажува нема да ви биде интересно.В петок ли ќе го обесат?![]()