Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој на некоја страна да нарачам touch screen за Sony xperia Tipo дека на Али експрес нема и да може да се наплати со visa картичка.

Пробај на banggood ili gearbest

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Знае некој преку кое најбрзо ќе стигне??

Attachments

• 111.png
    111.png
    16,8 KB · Прегледи: 27
Znae li nekoj kolku vreme treba od spanija do mkd da stigne so economy shiping mene mi e poracano na 17 dekemvri .

Znae li nekoj kolku vreme treba od spanija do mkd da stigne so economy shiping mene mi e poracano na 17 dekemvri .

Веќе би требало да биде стигната во МКД 15-20 дена е максималниот рок но сооглед на тоа што беа празници ете до петок нека е крајниот рок.

Не стигаат тој период, ми каснат по 20 дена и повеќе

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

А преку ова Sweden Post брзо доаѓа ли или како тие Seller shipping metod ,China post

Attachments

• Screenshot_2016-01-12-00-23-42.png
    Screenshot_2016-01-12-00-23-42.png
    47,8 KB · Прегледи: 19
А преку ова Sweden Post брзо доаѓа ли или како тие Seller shipping metod ,China post

И самото ти кажува максимален рок 60 дена што за Sweden post е недопусливо. Инаку неколку пати ми се има случено да одберам Sweden post или Swiss Post а да ми дојде после 40 дена со печат од China Post така да за мене исто е освен DHL, UPS итн

http://www.ebay.com/itm/33166255477...49&var=540796748721&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Давачки кои ги платив за овој производ денеска во пошта:
15% Царина + 18% ДДВ + поштенски трошоци.
Нема да коментирам ништо повеќе во врска со ова само сакав да ве известам како стојат работите во Македонска царина за одредени производи.

Back
На врв Bottom