Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам гума со димензии 225/40-10.
Конкретно се користи за електричен скутер или атв.
Или доколку знае некој каде може да се набави нека кажува.

Купувам челични бандажи 4х100 15ки до 2500 комплет.

kupuvam delovi za prednica za VW kombe LT 28 od 1978 godina, koj ke najde sleduva i nagrada

Дали некој некогаш порачувал делови за кола или мотор од ebay ? Стигаат без проблем ?
Редовно нарачувам за сите коли и за сите мотори кои ги имам. Немало никаков проблем. Се гледа продавачот дали има достава до Македонија и тоа е тоа. Ако продавачот е од Германија, а нема достава до Македонија, може да се порача преку mailbox.de (сервис кој ќе ја прими пратката од германецот и ќе ја прати до македонија).

Редовно нарачувам за сите коли и за сите мотори кои ги имам. Немало никаков проблем. Се гледа продавачот дали има достава до Македонија и тоа е тоа. Ако продавачот е од Германија, а нема достава до Македонија, може да се порача преку mailbox.de (сервис кој ќе ја прими пратката од германецот и ќе ја прати до македонија).
Да да друже , порачав , стигна за 10 дена без проблем . Фала

Prodavam polovni delovi za Citroen Saxo 1.5D 1997-1999...mehanika,limarija,elektrika...info na 078314476

Продавам челични бандажи за опел 4x100 14ки 2000мкд

Ми требаат 3 челични бандажи за Лагуна 2 од 2003-та,димензии 205/55/R16

Se prodava Opel Frontera 2.2i +Lpg(dizna)100kw/ 1998god,Full oprema,+makara+atest Lpg+atest folii vneseno vo soobrajkajna,odlicni gumi,registrurana do 11.2021 cena 3850€

Zdravo, Baram vozilo nepostaro od 10 godini i do 7/8000 evra, se mislam za slednive WV Turan, Opel TOURER, Ford S-Max i Chevrolet Ontario. Pratete pisete ponudi. Blagodaram

Здраво, продавам карбонски фолии за автомобили/мотори. Може да се постават надворешно/внатрешно, лесно се аплицираат, имам околу 4 метра црн и едно метро сив. За повеќе инфо пишете ми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom