- Член од
- 4 март 2010
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 26
Прати некоја слика да го видам ако имаш ели стави повеќе опис што опрема имаАко го продавам и за 2000 ќе може да се најдат брзо купувачи?
Дали има заинтересирани на пазарот за овој модел...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прати некоја слика да го видам ако имаш ели стави повеќе опис што опрема имаАко го продавам и за 2000 ќе може да се најдат брзо купувачи?
Дали има заинтересирани на пазарот за овој модел...
Сигурен сум дека има клима, за другото не сум уште информиран...за 2-3 дена вероватно ќе го земам ќе извадам и слики.Прати некоја слика да го видам ако имаш ели стави повеќе опис што опрема има
тогаш прати ми слики и што опрема има може ќе правиме пазарСигурен сум дека има клима, за другото не сум уште информиран...за 2-3 дена вероватно ќе го земам ќе извадам и слики.
На залиха и ламбички/фистони од 31мм, светат во бела боја.Продавам ЛЕД сијалички за позиција, ентериер и осветлување на регистрација.
1) T10 ЛЕД - 5 диоди, ксенон-бела боја.
Цена: една 60 денари
![]()
2) T10 ЛЕД - 9 диоди, ксенон-бела боја.
Цена: една 80 денари
![]()
3) 39mm ЛЕД Festoon - 6 диоди, бела боја.
Цена: 80 денари
![]()
4) ЛЕД Панел - 6 диоди, бела боја.
Со 3 адаптери: T10, BA9S и Festoon (29mm-41mm)
Цена: 120 денари
![]()
![]()
![]()
Повеќе информации по ПП
Клима, централна брава, ретровизорите се со електронски подесувач, воздушни перничина и радио со цд...имат јако озвучење со појачало ама тоа 50евра + на цената, ми рекоа околу 70-80 коштало да го купиш истото.тогаш прати ми слики и што опрема има може ќе правиме пазар
Ducati Diavel <3Знае некој шо марка на мотори се во спотот? Од 20та до 35та секунда ги даваат во неколку сцени.