Купив желка....што да правам сега?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Аииииии, неможам да прекинам да се смеам :pos::pos::pos: :pos::pos::pos: :pos::pos: :pos::pos: :pos::pos::pos: :pos::pos::pos: :pos::pos::pos:
јас исто неможам да се изнасмеам на гифот од Samurai Jack
секојпат а се навратам на темава - и го видам него , се газам од смеа
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 21:33 ---
Не очекувај многу ... Ако е мажјак ... :cenzura:

:pos:
ќе му најдеме некоја ваква
1386733571_956866322.gif

Последно уредено од модератор:
чекаааај бе ти, каааааааде ...........:pos::pos::pos:
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 21:12 ---

:pos:
не бе Анчо, прашав што понатака- дали да ја пуштам на слобода, дали ќе преживее или што - супа не ми се јаде од неа

Па дај ја поклон на владава за маскота, и преродба во 100 „брзи“ чекори.
Е со такви чекори одиме во Европа.
А стварно ли орлите живееле пет века а желките два.

Последно уредено од модератор:
Ти честитам на домашниот миленик.
Мојот прв домашен миленик беше исто желка, Тоа беше одамна, тогаш бев во прво оделение.
Моја порака за тебе и за сите кои имаат домашен миленик е:
Тоа не се играчки, тоа се живи суштества и треба да се грижиме за нив.
Пребарај на интернет. Погледни какви услови на живот и одговарат, каква храна и одговара и обезбеди и ги.
Желките се влекачи и се поикилотермни животни - сакаат светлина и сонце, а некогаш и ладовина
Еве страница на еден форум од Хрватска посветен на земни желки
http://www.forum.hr/archive/index.php/t-430196-p-2.html

Зајакот и рекол на жељката "Вјај ме жељко дури орелон летат над мене" :pos:
О колку се изнасмеав на темава браво секоја ти чест, особено за гифојте ептен се јаки.
Абе од сите животинчиња шо сум ги чувал низ дома, околу куќа в двор ова жељкава стварно најнекорисна работа е жими се нити мојш да се разбериш, нити мојш да ја истепаш, се штуљат наваму натаму, тук ојт угаре удолу во ниедовреме хахахаха најтромаво, најбезкорисно животно немојш ни да си поиграш.
Па што си ја лепел со знаменца и со триста ти глупости, залепи и некој телефон посаглам и активирај гпс следиот пат кога ке ја загубиш ке знајш каде е точно, или кога си надвор шетај си ја на ремче :D:pos:.
Многу бе смрди па јас едно време ја истадов на тераса горе ја чував во посебно пакетче(и то го изгриза му иба мајката, пак јас барај му по маркетиве некое посаглам убо да е ајде врти низ пола град), после некоја недела чување на тераса имаше еден период каде се провртка некоја птица надвор не ја заприметив баш најдобро, целиот јас уфилман тогаш како мал си викам Абе оди качи си се прибери си ја дан ти ја чорни так (ова летачково копиле), па ајде враќај ја назад во соба урнебеси :pos:

Абе од сите животинчиња шо сум ги чувал низ дома, околу куќа в двор ова жељкава стварно најнекорисна работа е жими се нити мојш да се разбериш, нити мојш да ја истепаш, се штуљат наваму натаму, тук ојт угаре удолу во ниедовреме хахахаха најтромаво, најбезкорисно животно немојш ни да си поиграш.
:pos:(y) друже браво на тебе
сега ти си ме пресмеал посабајлечки убаво, со постов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom