Kumanovo Ultimate Street Fight

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахах, цццццццц кое млатење еј не се здрави овие бе...господе симни се збери си вересиите шо се не шета по свето болна работа

Овааа снимка ти е Куманово во Близина на спортската сла т.е наспротива само не можам да лоцирам дали покрај новите или старите згради .... иначе ме изненади стариов може да го земе Лаки да го учи како во Carate Kid :toe:

Кои кретени мајко мила.... Со кој цел се млатат ко стока? Пари? ...
Очигледно хепенингов бил организиран, околу има публика, а сигурно се случувал и предходно... Ми изгледа како да се случува во училишен двор или се лажам?

У двор на градинка

Ама коментарите на публиката се сепак врвот :) Башка кумановскиот дијалект дава дополнителен шмек на целиот настан :)

Ајде да беа мали деца и така и вака и онака, ама овие се јок-нормални :)

И јас не можам, вика приватно е. Како да го гледаме?

Сите коментари беа со тоа дека ќе испратат report и го тргнаа. Иначе стварно не знаете што сте пропуштиле, кретенизам во тешка категорија.

Еден другар од Куманово ми даде да видам слика од овие фајтериве у кафана како јадат и пијат заедно
tapshanje.gif
Иначе излезе муабет дека стариот(Томе мислам беше) извршил две убиства и добил САМО 2 год затвор, незнам како е можно тоа:toe:

Го гледав вчера и навистина не знам зошто се смеете бидејќи беше жална глетка. Двајца возрасни се прават попара заради “шоу’’ пред тие другите токмаци околу нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom