Куманово, кумановци, кумановки

-цитро:
а ако е така тогаш дали е осуден за тоа дело
во“кумановски партизани“-историја напишав кого
суделе и стрелале 1945 год.за ова предавство
зар тие не го знаеле ова тврдење ,поготово што
и во книгата за Магдалена таткои дава изјава.

е за ова немам никакво сознание.. а за приказната ја имам чуено повеќе пати..а вистина или не..незнам.
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 01:26 ---
Ајде кој е повише по политику нека ми одговори, слушам последни 2 недеље дека у Куманово опозиција жари и пали с'с нови примања у образование? Тачна ли е овај информација?

Не ме чуди.. ближив се избори нормално.. а најнормално е кд имамо говедо за градоначалника.

Дали железничката во куманово е блиску до плоштадот? Кој места би ми ги препорачале да ги видам онака за некоја дневна обиколка на градот? п.с зборувам за некои блиски потопли времиња :cool:

Дали железничката во куманово е блиску до плоштадот? Кој места би ми ги препорачале да ги видам онака за некоја дневна обиколка на градот? п.с зборувам за некои блиски потопли времиња :cool:
железничката станица не е блиску до центарот, далеку е дури 2км. Место за посета: Тинекс маркет, Мај Маркет и Туш Маркет кај кејот.

Jас би ти препорачал да го заобиколиш:icon_lol:

железничката станица не е блиску до центарот, далеку е дури 2км. Место за посета: Тинекс маркет, Мај Маркет и Туш Маркет кај кејот.
Значи со такси колку би чинело? И може ли лесно да се снајдам? Кумановчани гостопримливи ли се? ;)
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 22:44 ---
Jас би ти препорачал да го заобиколиш:icon_lol:
Ова беше искрено и од прва рака а? :D

Значи со такси колку би чинело? И може ли лесно да се снајдам? Кумановчани гостопримливи ли се? ;)
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 22:44 ---
фати си афтобус, ке те остави у центар, со такси до центар ке ти земе 100че. Куманово е збуткан град, се е едно до друго врз трето. Гостопримливи, секако. А што мотив имаш за да идеш во Куманово? Познаваш некој?

Не онака решивме со другарки те да си направиме излет. Онака една авантура. Ама тоа остана како идеја заради лошото време. Ама зошто видов ваква тема решив да се распрашам што како. Ч)

Не онака решивме со другарки те да си направиме излет. Онака една авантура. Ама тоа остана како идеја заради лошото време. Ама зошто видов ваква тема решив да се распрашам што како. Ч)
Епа запознајте некоја или некој од куманово и нека ве прошета низ кафиќите.

Ќе га мењамо ли градоначалника или да? :pos:

Али снег стварно га фати неспремнога....улице ски-стазе :facepalm:
Господин градоначалник се спремаја за снег у Мај :icon_mrgr:

Со оглед на тоа дека е блиску и ефтино (превоз можеш да најдеш за пола сат сигурно или кај Соборен или на битпазар или карши ПМФ) нема што да изгубиш. А искрено, нема многу што да се види. Не е лошо да се прошета на кејот (сега има лизгалиште таму) во потоплите денови, да се прошета по улиците низ центарот и на крај кога ќе ти здосади да се седне на кафенце, пивце и слично во кафиќ. За по дискотеки исклучиво во сабота и недела, мада ја секогаш излегувам во Скопје кога можам, па ти види сега.

Ќе га мењамо ли градоначалника или да? :pos:

Али снег стварно га фати неспремнога....улице ски-стазе :facepalm:
Господин градоначалник се спремаја за снег у Мај :icon_mrgr:
Он откд гу виде Севета, за све ву веруе. :ROFLMAO:

Ајде ако може некој да ми каже која цена е ноќевање за у етно село,дали има негде на нет ценовник?
позз

Ајде ако може некој да ми каже која цена е ноќевање за у етно село,дали има негде на нет ценовник?
позз

Веб страната им е тиња и не им работи,најдобро да се јавиш и да прашаш..еве ти телефони
031 - 49 77 49
075 - 49 77 49

Веб страната им е тиња и не им работи,најдобро да се јавиш и да прашаш..еве ти телефони
031 - 49 77 49
075 - 49 77 49
Ок,фала! ма да мене ми беше да не вртам онака да разгледам али нв тоа мие последна опција!

На скопјанци им нудиш посета на маркети :)

^
Ма чиста иронија. Другаров е у право, нема ништо посебно да се види во градот. Додуше, освен Охрид ни еден друг град не е интересен кај нас, жално е ама е вистинито.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom