Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima dve kuki vo Strumicko za koi imam cueno deka se opsedanti so duhovi. Prvata e vo s. Dabile. Lugeto bile voznemiruvani od duhovite pa morale da ja razrusat kukata i da ostavat na nea samo znak krst. Vtorata e vo s. Dobrejci. Vecerta na osvetuvanjeto na kukata site svetla se izgasnale i site stakla na prozorcite se ispokrsile. Slednata godina nekoe drugo semejstvo ja kupilo istata kuka i povtorno se slucilo istoto.
2 пати го кажа истото...Ima dve kuki vo Strumicko za koi imam cueno deka se opsedanti so duhovi. Prvata e vo s. Dabile. Lugeto bile voznemiruvani od duhovite pa morale da ja razrusat kukata i da ostavat na nea samo znak krst. Vtorata e vo s. Dobrejci. Vecerta na osvetuvanjeto na kukata site svetla se izgasnale i site stakla na prozorcite se ispokrsile. Slednata godina nekoe drugo semejstvo ja kupilo istata kuka i povtorno se slucilo istoto.
ova za vo bitola vistina e se gleda krstot aa neznam tocno so se slucilo vo taja kukata:icon_eek: