"Куќен совет" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално оди на Сител. Како шо кажа некој погоре, добро е тоа што се пушта македонска народна музика. Ама покретенска работа немам видено.
Значи, водителката појма нема шо збора, кажва некојси работи кои не се воопшто сврзани, а се смеј како некоја недоквакана.
И пред то постоеше оваа емисија, само водител беше Раде Рогожаров. И пак, емисијата беше тотална катастрофа.
Подобро би било наместо да гледаме глупости, само да пуштаат народна македонска музика.

Леле само неколку пати имам гледано и водителите му се најголемата мизерија ама појма немат аа она со плавата коса со е Жената паа помизерна гардероба немам видено жими сее ама ако му е интересна на некој слободно нека си ја гледа немам против

Ha, ha, ha...
Jas od samiot pocetk znaev za sto e nameneta emisijava....:
ZA TEPANJE VREME, i da poslusas dobra makedonska narodna muzika...

Jas ne ja gledam redovno, ali so baba mi ke si sednam ponekogas, i se kinam od smeenje, ako moze tolku da uziva vo taa emisija...

Тотален кич. Ако продолжи да иде у етер ќе одам у Сител и ќе почнам од Ѕинго па се до чистачките. Абе како може таква ,,Водителка,, да стават на ТВ, па таа не може да се спои самата со себе, тресе зелени као пред маало со комшиките да оговара. Ај нервозен сум не можам појќе за ова.

Тотален кич. Ако продолжи да иде у етер ќе одам у Сител и ќе почнам од Ѕинго па се до чистачките.

Коа ке идеш у Сител викниме да му кажам нешто за коментаторите да му шепнам нешо

Коа ке идеш у Сител викниме да му кажам нешто за коментаторите да му шепнам нешо.
Ако мислиш на Игор Трпески и тој Бошко со истото презиме и тие ус пат ќе си го добијат.

Викајте кога ќе идете во Сител :vozbud:

Денес баш ја фатив и неможам неможам неможам да сварам онаква работа. Аман. Кој ментален го гледа она срање? Само една мин го гледав и се изнервирав :@. Глупости, поглупаво дури и од Хепи Хоур или Сани Мани или блабла

Ејјјјјј таа емисија не да ме нервира. Мислам тоа приказните и поготово "шегите" нивни се стварно :tapp:. Тоа ке тропне некој нешто за главата у ѕид да ја акнеш ке пуштат у позадина хахахаха. Водителката е како некоја 15 годишна шмизла која и вријат хормоните. Мене ич не ми се свиѓа. На кој му се свиѓа нека ја гледа. Не ми бранам.

катастрофа е емисијана Срањ* без звање така да !

ееее абе што ви е вас имисијата е интересничка ја гледам ама не редовно кога нема што да правам ја гледам интересна е .. позз ..

Emisijata e totalno SRANJE.Ne mi e jasno kako moze Sitel da emituva takva emisija,bez sodrzina i bez koncept.Voditelkata "Marice"si nema vrska,se ponasa mislis tinejgerka e i + samo lupa gluposti i se dere isto i toj so nea sto se glupira.Lele be podobro ke gledam "Top Show" so Boki nego "Kuken sovet".Cccccccccc KATASTROFA!

Јас сум среќен што никогаш не сум погледнал ни една минута од оваа емисија и не знам за што зборите. Меѓутоа сум среќен заради тоа.

Бев приморан еднаш да ја гледам оти чекав фудбал да почне на Сител, абе не ми се веруваше дека постојат толку неинтелегентни луѓе на ТВ, пред се на продуцентите мислам, кој финансира вакво срање бе?
Луди се овие еј, ја ќе направам подобро емисија од овие, к*р не бива веќе од Сител, само Шпанско првенство шо даваат ги вади и Топки на Филе е добра емисија, се друго е залудно губење на време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom