Кучиња (грижа, општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpro.AceBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, само што земав мало кученце Дого аргентино женка, 40 дена старо, и има топче на стомакот (види слика)... човекот од кај што го земав рече немам гајле, од папочната врвца било ќе се повлече со тек на време... Мене ме плаши да не е кила, да не е страшно?
Ве молам за одговор

Attachments

• 869B0374-68E3-4D42-9BB0-82675ADFD2F7.jpeg
    869B0374-68E3-4D42-9BB0-82675ADFD2F7.jpeg
    435,7 KB · Прегледи: 18
Последно уредено:
Здраво,
Чувам акта ину и пред некој ден почна да има проблем со столицата. Помислив дека нешто каснала и течната столица ќе се стабилизира.
Пробав со една таблета линекс но истата не се регулираше.
Дали би можеле да ми дадете некој совет или да ја носам на ветеринар.

Фала

Колку е стара и дали е редовно вакцинирана?

https://youtu.be/p7VGVc3e7PQ
Stefan kazuva kako trebalo da se nabavi milenik i kakvi farmi imalo????
Pola sopstvenici na kutrinja mu tropaat na vrata i mu se zakanuvaat,gi laze za dokumenti,preprodava falicni kutrinja....
Ko o cemu,kurva o postenju
Da go prasaat kade mu e "sarplaninecot"?Porano pred buldozive bese sarplanindzija,pa mu se smeeja site na "trofejniot primerok" i go dade za da ne se srami...i sega ke ti kazuva prikazni za ljubov kon kucinjata.
Ovo je mali grad i sve se zna

син ми донесе куче -џукелче од улица, го вакциниравме три месеца по ред, ама нон стоп врши нужда на терасата и многу мириса од него.
каков совет имате каде да го оставам за да живее на улица,[DOUBLEPOST=1516887258][/DOUBLEPOST]или ако има некое мето каде што згрижуваат кучиња од улица.

Последно уредено:
Здраво, чувам машки вучјак во двор, и честопати се случува кога ќе го изнесам да го прошетам, кога ќе почне да душка наоколу почнува да му се тресе вилицата и да му искача како бела пења, ова се дешава околу 30 секунди и после ништо не му е. Во двор е цело време пуштен и ретко кога го врзувам и освен кога ќе го изнесам на прошетка никогаш друг пат не направил така. Првите неколку пати мислев дека е отруено па му брцав во муцка мислев да не изел нешто. :unsure:
Имал некој вакво искуство? :/

имаа некој женка малтезар за парење, доколку има слободно нека ме контактира со приватна порака

Здраво, чувам машки вучјак во двор, и честопати се случува кога ќе го изнесам да го прошетам, кога ќе почне да душка наоколу почнува да му се тресе вилицата и да му искача како бела пења, ова се дешава околу 30 секунди и после ништо не му е. Во двор е цело време пуштен и ретко кога го врзувам и освен кога ќе го изнесам на прошетка никогаш друг пат не направил така. Првите неколку пати мислев дека е отруено па му брцав во муцка мислев да не изел нешто. :unsure:
Имал некој вакво искуство? :/
И мојот доберман прави така.. е сега не сум сигурен пошто ми го има кажано пријател, можеби се рекла казала муабети, ама најверојатно така праат кога душкаат мочка на кучка што е во циклус т.е им се ебе им се плаче :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom