Кучиња (грижа, општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpro.AceBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Ne bile problem zlezdite, tuku si go barala :D

Poso ovaja ne mi e vakcinirana protiv besnilo a ke ja valciniram slednata nedela me interesirat so pari ke ne kostat.

Ne bile problem zlezdite, tuku si go barala :D

Poso ovaja ne mi e vakcinirana protiv besnilo a ke ja valciniram slednata nedela me interesirat so pari ke ne kostat.
„Менструација и дошло значи" :D Пази ја сега , ако се најди шериф на улица че се качиТ.

Стварно е штетно да се бања почесто кучето? Сепак го чувам дома, и лом се прави надвор додека шетаме!

Стварно е штетно да се бања почесто кучето? Сепак го чувам дома, и лом се прави надвор додека шетаме!
Со шампон најдобро е еднаш во 2 месеци. Моето како што има долго влакно на нозете, бетер е, но само го плакнам со вода на делот каде што е со кал. Ако почесто ја бањам, почнува да се чеша и првут да се појавува. Во последно време поретко ја бањам со шампон, не смрди воопшто. Можда е резултат од сировата храна. Ни изметот веќе и' нема толку јак мирис.

Се шиша ли лабрадор ? :D
се шиша секако за дома како сакаш можеш да го средиш за на изложба ако го носиш моментално највеќе бодови носат фризура со кремче или репше позади уши.

Ги шишаат бе и за на изложба позади кај бутовите да им се гледаат мудата! Е со @SaltNPepa тоа го приметивме во Гевгелија кога бевме на еден лабрадор и според мене поголема глупост неможеле да направат!

Живо јајце на куче можам да му дам ?

Денеска Лара,ја удри кола...на булевар,ноката и е скршена на 2 места...ја однесовме на ветеринар,и направи снимка,утре е на операција...но малку сумата ми е солена,можеби е нормална,не знам,ради тоа пишувам,да ми кажете вие што мислите...снимање+целиот зафат(требало да се става штрафови,плочки...) ќе не кошта 10 илјади...дали е нормална цена или енормна цена ?

Денеска Лара,ја удри кола...на булевар,ноката и е скршена на 2 места...ја однесовме на ветеринар,и направи снимка,утре е на операција...но малку сумата ми е солена,можеби е нормална,не знам,ради тоа пишувам,да ми кажете вие што мислите...снимање+целиот зафат(требало да се става штрафови,плочки...) ќе не кошта 10 илјади...дали е нормална цена или енормна цена ?
Iskreno i mala e. Sanacijata na fraktura kosta,ortipedijata ne e eftiba. A i ako se odi so inhalaciona anestezija,i toa kosta.

Iskreno i mala e. Sanacijata na fraktura kosta,ortipedijata ne e eftiba. A i ako se odi so inhalaciona anestezija,i toa kosta.

кнап сме со пари,ама да се надеваме дека ќе остане на тие 10 илјади...како и да е најбитно е да е здрава Лара...

фала ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom