Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Со градната каишка имам план зимово малце да го помачам на осогово.. да го влече брат ми на санка.. али од тоа што му се појавува некако се предомислувам ?

Куче е, не е коњ па само да ве влече.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со градната каишка имам план зимово малце да го помачам на осогово.. да го влече брат ми на санка.. али од тоа што му се појавува некако се предомислувам ?
Другар, да те прашам, дали пролиста барем 5 страни од оваа тема? Имаш три теми само за храна напишани, од кои едната е општа, земи врати се барем 10тина страни, ќе најдеш ама баш се што те интересира. И со среќа новиот миленик.Дечки земав мала хаска (скоро 2 месеци стара), па сакам да ве прашам каква храна да му давам, што не треба да му давам?
Другари,
Значи сакам да купам малтезерче, е сега работата е од каде да земам, дали да одам на варијнта да ми донесат на невидено од Србија, ако го донесат од таму нели, или пак да си купам од тука?
За тука знам има некоја одгледувачница во Волково, ама муабетот е дали од таму?
Другава варијанта па на невидено преку некој од порталиве, исто ми е дискутабилна.
Не се разбирам за да отидам до странство и сам да го одберам правилното куче, па затоа и да одам лично, нема да погодам баш.
Што предлагате вие, ве молам некои од поискусните членови да потпомогнат околу макава.
Иначе во Волково ми бараат 350еу за куче, а преку еден од порталите (кои носат од Србија) ми бараат 450еу.
Чекам предлози, тука или на пп.
Фала
Пепа, Лу, најдобар калциум за кутрак од 2 и пол кила?![]()