Кучиња (грижа, општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpro.AceBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали во оваа тема треба да почнам да го фалам ротвајлеров што бара женска?!

Не е он тој што треба да бара, туку сопственикот на женката обично бара мажјак :)

Da se nadovrzam - do sega mene mi ja barale mojava, ja ne sum i barala mazjak - ali ne se pogodil ni eden dominanten pa da zbrkame rabota... :)
Ne da ja falam, ali ne se dava na bilo koj :love::LOL:
Se izvinuvam za latinicava.

Идејата ми беше да спомнам дека е згоден :)

Стави слики да видиме колку е згоден :)

Кои му се родителите ?

pileski retko mu davam,koga imame doma pilesko meso mu gi davam koskite na kuceto
a od mesarnica mu nosam koski pretezno od svinja,vol,krava,tele i retko mu gi varam,pretezno zivi mu gi davam :)

Никако пилешки коски !!!

На другарками и умре кучето од пилешки коски, му се распараа цревата. Пилешките коски не се ронат туку се кршат на остри парчиња.

Ако веќе даваш коски, тогаш нека бидат Телешки.

Ако го храниш пред прошетка тогаш треба да го шеташ барем најмалку после 2 часа, бидејки одприлика толку се вари храната, во најмала рака.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
^ Многу убава глава. Имаш некоја слика во став?

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Мене како што ме учеа во школо,кучето сере 8 часа од јадење ако му е добар метаболизмот.Па темпирај си кога ќе го шеташ,а пример ако му даваш сабајле у 7,кај 3 ќе треба да го шеташ :)

Убав, убав... ми се свиѓа моментот што има опаш :love:

Сега знаеш каде да се обратиш кога ќе реши твојата да бара доминантен :)

Сега знаеш каде да се обратиш кога ќе реши твојата да бара доминантен :)
Веќе чуен муабет :( Не ги сака, шо да и праам, сака пинчеви, пекинејзери... и такви други минијатури... ротвајлери ха, сака да ги јаде :tapp: Мука си имам, али никој не ми верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom