Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали смеат кучињава да јадат цреши? Пошто мојава Бела кога е надвор си наоѓа паднати цреши и ги јаде,Се плашам да не ја фати стомакот или нешто др.
да го донесам малово на лекции таму?:helou:Ја иам 2 шарпланинци кај мене у село у викендица....све живо и диво јадат и никад немале проблем
хехе .... иначе ја никад не би чувал шарпланинец у град....на вакво куче му треба мноогу простор , ја коа сум у викендица овие од сабајле до вечер лутаат и трчаат по ливади и планини...само доаѓаат да јадат и коа е многу топло лежат као паши у гаража под сенкада го донесам малово на лекции таму?:helou:
хехе .... иначе ја никад не би чувал шарпланинец у град....на вакво куче му треба мноогу простор , ја коа сум у викендица овие од сабајле до вечер лутаат и трчаат по ливади и планини...само доаѓаат да јадат и коа е многу топло лежат као паши у гаража под сенка![]()
Само што видов едно кученце како умира од отров. Во агонија беше и излигавено целото. Мирисаше на мрша, а уште беше живо. Грозна глетка. Колку нехуман треба да си за да направиш такво нешто. Секакви изроди има...
Не те лаже,вистина јадат тикви варенија имав пекинејзер, и оно јадеше црешни, дури и од компот..
а имам другарка,вели дека нејзиното куче јадело варена тиква .. :wink:
А во која населба го имаш видено кученцето ? , ништо чудно некој кретен да фрлил повеќе отров на различни места низ населбата во која што си го видел како кучето умира.