Кучиња (грижа, општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpro.AceBoy
  • Време на започнување Време на започнување
LU NE SI DOBRO ZAPOZNAETA !!!!! STAFORDOT IMA PEDIGRE I E PRIZNAT FCI 3 gr. jas imam staford i ke go vadam sega APRIL !!!!!!! za buldogot nz ama stafordite imat pedigre !

--- надополнето ---

i ima mn poveke od 20 kucina vo MK !!!

LU NE SI DOBRO ZAPOZNAETA !!!!! STAFORDOT IMA PEDIGRE I E PRIZNAT FCI 3 gr. jas imam staford i ke go vadam sega APRIL !!!!!!! za buldogot nz ama stafordite imat pedigre !

--- надополнето ---

i ima mn poveke od 20 kucina vo MK !!!

Не бе дечко ти грешка си,јас никаде немам кажано дека Стафордот нема педигре.
Знам дека Стафордот има педигре (признаена раса е) и дека се наоѓа во 3 FCI група и нормално дека се многу повеќе од 20 стафорди во МК.
Јас имам кажано за Питбулот дека не е признаен и дека нема педигре а не за Стафордот.

Ај цитирај ме каде тоа сум кажала дека стафордот нема педигре и дека се околу 20 кучиња во МК ?

ok nabrzina procitav tvojot post i ne vidov xD :D

--- надополнето ---

dali kaj nas ima nekakvi proteini za kucina ??

Abe da ne znae nekoj koga u skopjevo ke ima nekoja izlozba na kucinja ijam sibriska haska i e preubava :P i sakam da ja nosam po natprevari ^^

Барам веднаш помош

Имам кученце (буба) старо скоро 4 месеци.Од недела не јаде ама баш ништо.Тие денови го носам на ветеринар и го третираат со сите лекарстав,меѓутоа нема никакви ефекти.Страв ми е да не умре.Доколку некој знаме како да му помогнам со некои алтернативни лекарства молам веднаш да ми пишете

точно дека не се оценува само убавината, али сигурно не би го носела кучето на изложба ако тоа има некој проблем........

American Bulldog ,ајде некој нека го каже мислењето за оваа раса. Американскиот ми се допаѓа каде каде повеќе од Англискиот бидејќи е поагилен i е повеќе по мој вкус.

Мојот ambulka и нејзиниот полубрат

2045xB6.jpg

1045xBm.jpg

101mLAO.jpg

2001Pb3.jpg

202J9ov.jpg

И ова е нејзиниот брат

302J9Mb.jpg

102J6m7.jpg

се со поголема веројатност да Johnson

--- надополнето ---

RED NOSE

Прегледај го приврзокот 38553

Исто така понова генерација на АПБТ

Ова не е нова регенерација
Во Русија, за 20 години

Мојот ampitiha и нејзината сестра.

2000PVC.jpg

3001PdW.jpg

Дај кажете збор два за микро чиповите што се вметнуваат во кучињата.

Ме интересира цената за таква корисна работа ,па слободно нека ми го украде некој ,ама претпоставувам дека е луксуз.

Дај кажете збор два за микро чиповите што се вметнуваат во кучињата.

Ме интересира цената за таква корисна работа ,па слободно нека ми го украде некој ,ама претпоставувам дека е луксуз.

Не знам во МК како е, ама овде чипот ќе ти помогне само ако кучето е најдено од некого и го пријави негде. Посебно се плаќа на месечни рати за да можат со GPS да ја најдат локацијата каде е. Јави се по ветеринари, најубаво би било :smir:

700 den e bitola ama kazva ako go izvadat preku GRANICA :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom