Крш маици

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си ги печетам кај Зелен пазар во кулата. Си купувам маица ставам на УСБ тоа што ќе ми направи ќејф и се договарам со типот кој фонт, каква боја и колкава големина да биде, сликата или фонтот. Последно што правев беше маичка за другарче поклон за роденден.

Шо пари те кошта?

Која големина моеш?
Големина мислиш на фонт или слика ? Тоа го договараш со него. Таа маица што ја правев јас имаше текст на градите и на стомакот, скоро цела маица ја фати и беше доста голем фонт.

Големина мислиш на фонт или слика ? Тоа го договараш со него. Таа маица што ја правев јас имаше текст на градите и на стомакот, скоро цела маица ја фати и беше доста голем фонт.
Слика сакам (не е фотографија, слика). И сакам да е од приклика А2 големина (со тоа што многу празни делови има, не е цел А2 квадрат исполнет)

Слика сакам (не е фотографија, слика). И сакам да е од приклика А2 големина (со тоа што многу празни делови има, не е цел А2 квадрат исполнет)
Најдобро отиди до кај него, и со него збори па види што ќе ти каже. Типот е во кулата на влезот на пазарот. Работи и како клучар, нема шанса да го утнеш дуќанчето.

Спроти рамстор има една книжара, има листови по 70 или 90 денари се мислам и само на нив принташ слика и ја лепиш со пегла и ете ти маица за 200 денари.....:)
aj kazi mi kade potocno se naogja i kako se vikaat tie listovi kako da pobaram

Нај крш што имам видено, пишуваше на неа Facebook. И тоа ,,типчето'' што ја носеше се сликаше на секој чекор со неа правејќу некои чекиРаут фаци и боди ленгуиџ. FAIL!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom