Криза во Венецуела

• Креатор на темата Креатор на темата Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
Доста бе, ќе не шитневте на прва кривина како овие паталциве што ги шитнавте.
Се виде вашето, вие некој Глобалнен Југ ќе ми сте биле. Чергари и партали, ве решија содомитиве со по пола саат интервенции буквално.
Така е чергари и партали не одат заедно со геноцидаши!

Какви само глупости се пишуваа пред некое време (ќе се потсетиме наскоро на тие бисери секако), за се да се распадни за буквално 2 саати. Не еден ден, не ни пола ден, 2 саати.

пазете ја иронијата три часа пред да го киднапираат се сретнал со високи преставници на кина во ј.америка. значи кина и русија на "апарати". тешко на оној кој чека од русија и кина да го храни и брани нека се скрие апасиев да не го дигнат сосе пежо 5008 чипот и жена му од станот во аеродром :D

Ај сеа ептен се заборавивте, да се потсетиме дека Американците не успеаја да ги тргнат Лука и Токајев (па и Путин неколку пати).

sega ke instaliraat evrejski pretsedatel, isto kako sto bese u Meksiko, toa e neminovno.

SAD odamna ne e nisto osven evrejska kolonija so globalen policiski mindset.

Доволно е да ѕирнеш која сорта од луѓе се „татковците„ на САД и ќе стане јасно дека САД не „одамна„ туку „откако се основани„ практично се втора чифутинска држава, истовремено и втора британска држава, како некогашна нивна/британска колонија.

Праксата од САД е типично колонизаторска и експанзионистичка...токму како што сака „владата во сенка„.

Показна вежба како се организира Специјална Воена Операција.Ни се допаѓало тоа нас или не! Баш ме интересира како ЕУ ќе реагира за Русија веќе ми е јасно.

Така е чергари и партали не одат заедно со геноцидаши!

Добро е што низ минативе две децении сме имале доволно акал да не се излизгаме на вашите лаги. Све што сега ни изгледа лошо, ќе ни беше бајка, кога ќе нѐ насукавте во некоја војна во замена за некоја село кај Покровск.
Да нема човек верба во тебе, Мирка и оној од Родина.

Да сакаше Трамп да му напраи нешто на Путин и Русија, ко што го величате, у Аљаска можеше да го утепа.
Бебе сум била тие денови коа се рокале низ Скопје. Може затоа сум ваква дива, дете на воен период.
Да сакал Трамп да му направи нешто на Путин, ќе го утепал во Алјаска. Бебе била кога се рокале низ Скопје, затоа сега била ваква дива. :facepalm:

Навистина не е лошо да си се држиш до правење пити, лакирање нокти и бришење на Костиќ, бидејќи флешпертизиве што ги штанцаш низ темиве се како мали Џокица замишља гео(политику). Веќе сериозно заличуваш на bijons од Стокомак. Верувај, никој нема да рече "леле колку е паметна оваа, од сè се разбира".

Последно уредено:
Време е Трампчо да ќари „Нобелова....„...за мир, секако.

Ако можеше „нигата„ да биде награден „за ништо„, Трампчо може да биде награден за најбоље изведено киднапирање на прецедник на суверена држава, како новововедена награда во доменот на Нобеловите награди „за ова„ и „за она„.

И сега, кому уште не му е јасно чиј е Трампчо и во чии интереси делува?!!!....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom