Пророкот
Ќе ме биде...
Уште еден „случај„ на „традиционалната„ Руска бавност...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се читаш шо пишуваш?Да сакал Трамп да му направи нешто на Мадуро, ќе го утепал во Алјаска. Бебе била кога се рокале низ Скопје, затоа сега била ваква дива.
Навистина не е лошо да си се држиш до правење пити, лакирање нокти и бришење на Костиќ, бидејќи флешпертизиве што ги штанцаш низ темиве се како мали Џокица замишља гео(политику). Веќе сериозно заличуваш на bijons од Стокомак. Верувај, никој нема да рече "леле колку е паметна оваа, од сè се разбира".
Кој Мадуро во Алјаска?Да сакал Трамп да му направи нешто на Мадуро, ќе го утепал во Алјаска. Бебе била кога се рокале низ Скопје, затоа сега била ваква дива.
Навистина не е лошо да си се држиш до правење пити, лакирање нокти и бришење на Костиќ, бидејќи флешпертизиве што ги штанцаш низ темиве се како мали Џокица замишља гео(политику). Веќе сериозно заличуваш на bijons од Стокомак. Верувај, никој нема да рече "леле колку е паметна оваа, од сè се разбира".
А според тебе подобро ќе беше копнена инвазија со стотици илјади жртви? Колку слабо разбирање за политика, тоа е навистина неверојатно. Токму поради вакви површни и непромислени ставови сме таму каде што сме.Време е Трамчо да ќари „Нобелова....„...за мир, секако.
Ако можеше „нигата„ да биде награден „за ништо„, Трампчо може да биде награден за најбоље изведено киднапирање на прецедник на суверена држава, како новововедена награда во доменот на Нобеловите награди „за ова„ и „за она„.
И сега, кому уште не му е јасно чиј е Трампчо и во чии интереси делува?!!!....
...а па ти свезнајучи со диплома, непризнат експерт, никој не смее да си напише сопствено мислење, мора само твоето да е валидно, објасни ни на нас од Стокомак и на тие со лакирани нокти, што врска има тоа што лупеташ за нас, со наше мислење за шизофреничкиот напад на Трамп?Да сакал Трамп да му направи нешто на Мадуро, ќе го утепал во Алјаска. Бебе била кога се рокале низ Скопје, затоа сега била ваква дива.
Грешка де, поправив, на Путин мислев. Секако контекстот е јасен на кој се однесува.Кој Мадуро во Алјаска?
Нене.Грешка де, поправив, на Путин мислев. Секако контекстот е јасен на кој се однесува.

Абе кој ги есапи веќе европските бирократи.Пред нос им го разнесоја Северен Ток глас не пуштија.Сега се заглавени во Украина,покушаваат да вратат барем дел од своето достоинство,ако воопшто го имаат.Се јавија ли европските бирократи да повикаат на „европски вредности„ и да најават санкции за САД и подршка за Венецуела или тоа само за Украина важи?
Kako da reagira Rusija, eve Wagner go pratile da go stitiПоказна вежба како се организира Специјална Воена Операција.Ни се допаѓало тоа нас или не! Баш ме интересира како ЕУ ќе реагира за Русија веќе ми е јасно.

Оф топик:Многу ми е смешно кога не се сфаќа иронија прво, пошто иронија сфаќаат емоционално интелигентни лица. А потоа кога некој пробува со вреѓање на друг да се напраи себеси попаметен, а не искача така.
Не знам мене тоа ми беше у средно фазон. Тогаш го праеја тоа.
Ќе те извреѓам за ја да се осетам боље.. комплекс нижа вредност.
Ја и вртам пити, и муабети за политика.
Пита да не свртиле? Да не напраиле ручек дома?
Исто ко шо ги бранеа Србите на Косово.Дојдоја со неколку БТРки на Приштинскиот аеродром Србиве живи радости.Следното шо го направија беше шок за сите па и за НАТО.Испушија по 2-3 цигари и му ја збришаја.После остнатото е историја!Kako da reagira Rusija, eve Wagner go pratile da go stiti
Recently, a Russian military transport plane landed in Caracas, signalling Moscow’s direct involvement in the crisis. For Washington, D.C., it’s a clear challenge in its own backyard. The U.S. has already committed 10,000 troops, warships, F-35 jets and special forces to the Caribbean.
Da ne bese ruskata pomos verojatno ke padnese od vlast za 1 umesto 3 saati
Ама јас реков дека сум родена дур се пукале во Скопје и дека затоа сум таква бесна, што беше иронично. А дечкото сериозно ме сфати, па става емоџиња како се лупа за глава.. Затоа реков, не секој сфаќа иронија.Оф топик:
Не е за ова темата ама че потенцирам во шо е проблемот. Во северното општетсво доминантна лоша особина е цинизмот и омалажувањето. Некој шо пробува со сарказам и иронија, не пали, па зато е после цел на напад од страна на циничната личност. Не е стварта до емоционалната интелегенција, туку до културата, однесувањето на народот, лошата особина шо ја носи.
после овие закани денес по апасиев овој им е трет на американците за киднапирање

А според тебе подобро ќе беше копнена инвазија со стотици илјади жртви? Колку слабо разбирање за политика, тоа е навистина неверојатно. Токму поради вакви површни и непромислени ставови сме таму каде што сме.
Копнена инвазија само ќе ја обединише Венецуела. Вака, пак, им го тргнаа кралот од таблата на комунистите, а останатите сега имаат простор да се изборат за оној за кого навистина гласаа.