Ska Maniac
Бараба
Сакаш да кажеш дека Гадафи ги има спонзорирано Чеченците ?Инаку Гадафи токму заради тоа што многи се одлепи од реланоста, си зеде за слобода да финансира војна во Русија па Медведев го пушти низ вода.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш дека Гадафи ги има спонзорирано Чеченците ?Инаку Гадафи токму заради тоа што многи се одлепи од реланоста, си зеде за слобода да финансира војна во Русија па Медведев го пушти низ вода.
Имаше такви шпекулации, ама ако се погледне тврдото одбивање на Медведев да има некаква помош тогаш е нормално да се разгледа и ова.Сакаш да кажеш дека Гадафи ги има спонзорирано Чеченците ?
2030:Путин го договори Новосибирск за Донбас и Запорожје!2024: Е добро бе брат Путин ја договори Сирија за да го добие Донбас и Запорожје
2026: Путин ја договори Венецуела за Донбас и Запорожје
2027: Путин го договори Иран за Донбас и Запорожје
2028: Путин ја договори Северна Кореја за Донбас и Запорожје
2029: Путин го договори Крим и Донбас за Днепропичкомајмуновск

Ршум беа направени Сомалијците.![]()
Како заврши ратот? Ах да, после блек хок даун Американците си се спакуваа и си заминаа. Ја изгубија војната ама важно имале добар K/D.Ршум беа направени Сомалијците.![]()
Така е срамота е да се споредуваат едните со другите, Сомалијците немаа ни влечки, во меѓувреме Венецуела има модерна и напредна воена опрема.Могадишу 93та... каде милициите на Адид се на неколку километри од базата каде полетуваат хеликоптерите, сред бел ден, известени веднаш за тоа дека ќе има напад врз нив.
После 40 минути интензивна борба, во која хеликоптерите константно се вклучени во борбата стрелајќи врз милициите (давајќи блиска воздушна поддршка на војниците долу) и врз кои е константно стрелано со лесно оружје и РПГ, при низок и бавен лет, еден е погоден од РПГ во опашката.
Милициите се вооружени со автоматски пушки и РПГ - нема контра мерки против нив.
Двете операции, Могадишу 93та и Каракас 26та, немаат апсолутно никаква допирна точка.

ovoj kelikopterot imal specialni laseri sto gi zaslepuvaat raketitte i zatoa venecuela ne napadnala
![]()
Глупости. Веќе го дебатиравме а ти понатака го туркаш како аргумент.Имаше такви шпекулации, ама ако се погледне тврдото одбивање на Медведев да има некаква помош тогаш е нормално да се разгледа и ова.
Што дебатиравме и што заклучивме?Глупости. Веќе го дебатиравме а ти понатака го туркаш како аргумент.
Русија има интерес да се заврши војната во украина што поскоро и според нивни територијални придобивки, америка се согласува со путин за договорот околу украина, венецуела е резултатот, баш ме интересира дали имало руски играчи околу мадуро за време на грабнувањето.
Кина има највеќе нафтена размена со Венецуела.
Што дебатиравме и што заклучивме?
Медведев претседател на РФ од 2008 до 2012
Сечење на главата на Гадафи 2011г
Како што реков шпекулирање а ако се гледа тајмингот не ќе да се само шпекулации!