Vartolu
The Infamous Mobb
Мадуро ги изгуби изборите, и не ја предаде власта. Тоа е демократски според тебе?Ќе постават нивни пион секако, кој и да биде. Сигурно избори ќе распишат за да биде по "демократски".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мадуро ги изгуби изборите, и не ја предаде власта. Тоа е демократски според тебе?Ќе постават нивни пион секако, кој и да биде. Сигурно избори ќе распишат за да биде по "демократски".
Ама и ти малку навлажнуваш там долу кога че се спомне Путин,само уште во нашата вукојебина разни Димитар Апасиевци, Јанко Бачевци и Таксисти уште дркаат на Путин и како он возел Камаз и имал С400.

И баба ми да беше машка ќе имаше патлак. Сега и ти влегуваш во тема sci fi...Русите да сакаат Киев пепел ќе го направат у било кое време. Овој нивен настап мислам дека е и многу помрачен од некаква таква акција. Преку милион украинци потепаа на фронт. Украинците може да се радуваат што одбиле некој напад но тоа што изгубиле милион души тешко некогаш да се замени.
сакаше да речеш МОНСТРУМИ?Американците се цареви![]()
Tie 1 milion potepani ukrainci se prekrasen materijal za idnata nacionalna prikazna za Herojskata borba na ukrainskiot narod protiv ruskite okupatori, nesto sto ke se izucuva po ukrainskite skoli na prva strana koga ke idat vo skolo.Русите да сакаат Киев пепел ќе го направат у било кое време. Овој нивен настап мислам дека е и многу помрачен од некаква таква акција. Преку милион украинци потепаа на фронт. Украинците може да се радуваат што одбиле некој напад но тоа што изгубиле милион души тешко некогаш да се замени.
Не оди тоа така во меѓународната политика и дипломатија колку и да се луди американците. Личноста на највисоките претставници на државите, како и на дипломатите е неповредлива.Да сакаше Трамп да му напраи нешто на Путин и Русија, ко што го величате, у Аљаска можеше да го утепа.
Си го возат двајцата цел свет као сакаат. Ако имаат толку јаки методи, технологии срања, да сакаа да заврши војната и да има мир, ќе го лоцираа Путин и ќе го утепаа. Ако се толку јаки.
Све друго е приказни за мали деца.
Се гледа дека многу ја разбираш и особено го знаеш менатилтетот во РФ.Tie 1 milion potepani ukrainci se prekrasen materijal za idnata nacionalna prikazna za Herojskata borba na ukrainskiot narod protiv ruskite okupatori, nesto sto ke se izucuva po ukrainskite skoli na prva strana koga ke idat vo skolo.
Tie 1 milion imaat barem 10 roditeli,braka,sestri,rodnini, prijateli okolu niv sto ke gi mrazat rusite do srz, toa se 10 milioni.
Realno na rusite ne im trebase nisto od ova, dokolku imaa strategija, efikasnost i logistika ko amerive.
Кој то ние?Нешто си ги испомешал брзиниве или си ме помешал со друг???Среќа палестинците што ги браневте со Ердоган, па супер поминаа.

Затоа си го прибраа Американците, они секаков гној примаат, што им менува еден паразит плус.Асад е офталмолог, фино лепо го спакуваа Русите во Москва си го лади. Овој Мадуро автобуси возел во ЈСП Каракас, кој се замара со работничка класа...милион Индијци увезе Путин да возат автобуси и рмбаат, шо ќе му е сега овој.
Ајде малку посериозно, како си правите вакви муабети ко филмови да гледате. Херојска борба бе, сите претци што му зааработиле (имот, пари, спомени) е изгубено неповратно за сега да работи за минималец во Полска ама важно херојската борба против рускиот окупатор ќе го греела додека чисти клозети во МекДоналдс.Tie 1 milion potepani ukrainci se prekrasen materijal za idnata nacionalna prikazna za Herojskata borba na ukrainskiot narod protiv ruskite okupatori, nesto sto ke se izucuva po ukrainskite skoli na prva strana koga ke idat vo skolo.
Tie 1 milion imaat barem 10 roditeli,braka,sestri,rodnini, prijateli okolu niv sto ke gi mrazat rusite do srz, toa se 10 milioni.
Realno na rusite ne im trebase nisto od ova, dokolku imaa strategija, efikasnost i logistika ko amerive.

... Русите не се Талибанци, Киев е изграден од руски народ, таму живеат руски народ, Зеленски претседател на Украина, а не знае украински јазик, зборува руски јазик, ебати ,,Украинецот" !И баба ми да беше машка ќе имаше патлак. Сега и ти влегуваш во тема sci fi...
Сакаш да кажеш дека Киев тие онака го нападнаа со тенкови ради реда колку да се речи го нападнавме?
Нападот со тенкови се случи, и се случи со причина за да ја обезглават Украина. Тоа беше неуспешно. Ете тоа е факт, а твоево фантазија..