Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
ne mozam da oladam. IDOL mi e Kiko i moram da go branam. izvini ama forumot e za kazuvanje mislenja taka da...

Ако ти е Идол не си се запрашала зашто има толку луѓе кои го исмејуваат и омразуваат? Зашто очигледно е дека никој не му е љубоморен на неговата не до толку претерано мафијашка кариера која всушност не е ни тоа коа ке видиш дека само се фалел а тоа е нешто што не го прават мафијашите, вистинските мафијаши.

Ако ти е Идол не си се запрашала зашто има толку луѓе кои го исмејуваат и омразуваат? Зашто очигледно е дека никој не му е љубоморен на неговата не до толку претерано мафијашка кариера која всушност не е ни тоа коа ке видиш дека само се фалел а тоа е нешто што не го прават мафијашите, вистинските мафијаши.

Го чекам моментот коа ќе си напраи hi5...

uzivaj... ne go znam ni jas ama sigurna sum deka ni vie ne go znajte dovolno za da zborate. toj e LEGENDA za vas!!!
kiko ZAKON.

I TI DECKO AKO SI TOLKU JAK AJ DA TE VIDIME ODI V LICE RECI MU NESTO, OTI OVDE ZA NA FORUMOV SE SITE JAKI

uzivaj... ne go znam ni jas ama sigurna sum deka ni vie ne go znajte dovolno za da zborate. toj e LEGENDA za vas!!!
kiko ZAKON.
Стефи дарлинг, што тогаш има направено Кико ЛЕГЕНДАТА за тебе што ти толку ревносно го браниш?
I TI DECKO AKO SI TOLKU JAK AJ DA TE VIDIME ODI V LICE RECI MU NESTO, OTI OVDE ZA NA FORUMOV SE SITE JAKI
Што ќе направи, ќе ме опцуе на српски? Со мафијашиштата околу него? Не го идолизирај бре, да му бодеше око на некого тоа петле до сега ќе го немаше.

za mene nema napraeno nisto ama citav za knigata so ke ja izdaj i e mnogu interesna i to izgleda kako licnost so ima videno mnogu vo zivotot i kazva deka toj na nikoj ne treba da mu e primer vo zivotot oti nekogas gresel vo zivotot i taka. mislam deka dzabe vi zboram..

za mene nema napraeno nisto ama citav za knigata so ke ja izdaj i e mnogu interesna i to izgleda kako licnost so ima videno mnogu vo zivotot i kazva deka toj na nikoj ne treba da mu e primer vo zivotot oti nekogas gresel vo zivotot i taka. mislam deka dzabe vi zboram..

Колку години имаш? 14? 15? Запиши ги сите твои муабети и прочитај ги за едно 3-4 години.

ej aj ojte prosetajte malce site. poke ne pisam nisto ama vie ko ste MNOGU JAKI NA FORUM DA SE GLUPIRATE , zborajte so sakate vie ste i ke ostanite VOSHKI. nikogas v lice ne mozite da mu reite nisto
mrshhhhhhh

Уште ли тој Српскиот сељак го толкувате? :tapp:
Изгледа

:газење: :газење:
Не би рекол, мене лично, ме расположи последниве денови:pipi:
ej aj ojte prosetajte malce site. poke ne pisam nisto ama vie ko ste MNOGU JAKI NA FORUM DA SE GLUPIRATE , zborajte so sakate vie ste i ke ostanite VOSHKI. nikogas v lice ne mozite da mu reite nisto
mrshhhhhhh
Срце си:sekss:

А шо бе ние ако сме вошки ти си некоја фаца????

Боље вошка отколку у затвор цел живот...

Како не е напунета оваа со црвени бе:):):):)???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom