Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Дај мсн Стефи:)
ударим му десницу
i think im falling in love
п.с мафијаш сум и идам у теретана

Stefi isti razmisluvanja imame pozdrav do tebe SKIINI TOG ROLEKSA =zakon !

epten e COOL deckoto. fala so si so mene!
KIKO - legenda!

Ako je moguce da Vas uvedem i izvedem na
peron života gde jedan jedini voz nema red
vožnje, a prolazi kroz pakao i raj i vecinu
svojih putnika ostavi na stanicama
patnje, muke, ponora, smrti... A retke
vrati nazad pružajuci im šansu da se na taj peron više nikada ne vrate.
ova e kazano od kristijan.
prekrasno

Мафијашиве слабо стојат со сарказам. :) Стефи, ај олади малку, и ако толку ти дошло до мафијаши, обожавај ги Капоне или Ескобар или шо ги знам таму...не се брукајте со гулабов бе. :)

ne mozam da oladam. IDOL mi e Kiko i moram da go branam. izvini ama forumot e za kazuvanje mislenja taka da...

ne bidi glup. ne mislam na nego vo taja smisla. ete zato velam deka vie so i da naprajte nikogas nema da ste kako nego oti ste GLUPI!
so izvinuvanje za isklucocite
ahahha a koj saka da bide kako ovoj????da moze e dobro da bides mafijas eve ne se zamaras so rabota ne treba da ja tupis glavata od 8-4 sekoj den ama treba da si pameten a ne da skapes u zatvor ko deckovo i eve sega izleze i so vo Belgrad ima tolku mnogu novi klanovi sto vekje ne se ni sekavaat koj bil Kristijan

vie site od forumov se ke dajte za da ste eden den kako nego ili da sednite na separe so nego ama znajte deka i uste 5 pati da se rodite nema da ste nikogas ko nego. toj e LEGENDA za vas. Pozdrav za nego!!!

Se kladam deka prv pat u zivot sednuva u separe u kafich..
Mozda u zatvor si imal separe..

hahaahaaaaa abe nema tuka nikakov sindrom kaj mene samo ja zboruvam vistinata so nekite da si ja priznajte samite sebe si.:salut:a ti kolku godini si 60?

Ај, те молам, напрај ми услуга, и спореди го него, со некој, било кој, друг познат мафијаш од Србија.
Еве, ако не ги знаеш, спореди го со било кој друг од Видимо се у читуљи..

Ќе ти стане јасно дека е најголем клошар од сите, њу скул, сељачиште необразовано.
Аркан за него е Бог. У секоја смисла.
Не се ни иста класа.

Незнам колкав скот треба да си, да се палиш на мафијаши.
Ако више се палиш на такви луѓе, пали се на правите мангупи, луѓе шо имаат напраено 10 пати поише кеш од него, и завршено 10 пати поголема работа од него, а никад не биле у затвор. Се дур не умрат, а, да, и проживеале поише од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom