Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 6.305
Кристијан гајле му е сега каква риба е ....полн е со кештоа сакоа ова она е во Италија :wink:а за фамилија ,деца имаат и овие :smir:
драчевска работа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кристијан гајле му е сега каква риба е ....полн е со кештоа сакоа ова она е во Италија :wink:а за фамилија ,деца имаат и овие :smir:
Абе мочко....и што ако си ми даја црвену коцкичу....??? да ти кажу што си ми направија сас тој????Поткршија си ми га К.Р братче најискрено....пада ми рејтинг сас тој...лелел што ли ќе праву сга...лелеле идев избори....Има луѓе кои имаат лош узор изгледа...Размислете малце.
Имаш право, сè би дал за него. Само тука си лечиме комплекси зашо не сме страшни мафијаши. :nesum:vie site od forumov se ke dajte za da ste eden den kako nego ili da sednite na separe so nego ama znajte deka i uste 5 pati da se rodite nema da ste nikogas ko nego. toj e LEGENDA za vas. Pozdrav za nego!!!
А шестиот пат? :nesum:pa sigurno deka ne ste. toj e eden i edinstven! i nikogas nema ni da ste kako so rekov uste 5 pati da se rodite.
Мислев дека Ране синдромот поминува накај 16 некаде...ама добро, и други фактори играат улога тука.18. zosto?
hahaahaaaaa abe nema tuka nikakov sindrom kaj mene samo ja zboruvam vistinata so nekite da si ja priznajte samite sebe si.:salut:a ti kolku godini si 60?
на Кристијан Голубович?Јас да ти кажам, ќе му го издудлам:img:ЛегендаРака би му бацил да го начекам..