Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Кристијан гајле му е сега каква риба е ....полн е со кеш :toe:тоа сакоа ова она е во Италија :wink:а за фамилија ,деца имаат и овие :smir:

драчевска работа

Има луѓе кои имаат лош узор изгледа...Размислете малце.
Абе мочко....и што ако си ми даја црвену коцкичу....??? да ти кажу што си ми направија сас тој????Поткршија си ми га К.Р братче најискрено....пада ми рејтинг сас тој...лелел што ли ќе праву сга...лелеле идев избори....
Да ти е.у морона....
реплицирај ми тамо на тему мочле...ако знаеш што да пишеш....
дај ми сга још црвени коцке....ќе биду како бранко коцкица после :smir:

едит: чекам опомену..или бан..свеедно..!!

абе ајде земете мотика враце волој едни, застанале овде муабет прават за мафијаши, наместо да седнат да одработат нешто

vie site od forumov se ke dajte za da ste eden den kako nego ili da sednite na separe so nego ama znajte deka i uste 5 pati da se rodite nema da ste nikogas ko nego. toj e LEGENDA za vas. Pozdrav za nego!!!

Пичку матер ама легенда шо да ти кажам,пола живот у затвор...

vie site od forumov se ke dajte za da ste eden den kako nego ili da sednite na separe so nego ama znajte deka i uste 5 pati da se rodite nema da ste nikogas ko nego. toj e LEGENDA za vas. Pozdrav za nego!!!
Имаш право, сè би дал за него. Само тука си лечиме комплекси зашо не сме страшни мафијаши. :nesum:

pa sigurno deka ne ste. toj e eden i edinstven! i nikogas nema ni da ste kako so rekov uste 5 pati da se rodite.

hahaahaaaaa abe nema tuka nikakov sindrom kaj mene samo ja zboruvam vistinata so nekite da si ja priznajte samite sebe si.:salut:a ti kolku godini si 60?

Легенда:pipi: Рака би му бацил да го начекам..

leleee se slozuvam so tebe IvicaPunk i jas isto!! najgolem pozdrav do tebe!

''skini tog roleksa'' ZAKON!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom