Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Феноменот исчезнати мислења
Извесно време знам дека "исчезнаа" клучните мислења "Списокот од Анб" и "Смрт за свиркачите" напишани од различни членовина форумот, модераторот е без знаење од кого се избришани на темата, што мислите која сила ровори тука со таква моќ за пристап, апсолутно ме интересираат вашите размислувања.
ногу убаво бмв најново, бендисуват ми се штоп светлата.
pa normalno megusebe posto vas ne ve tretirat ni ko konkurencija , vasite mangupi gi stavat obezbeduvanje po vrative
Nie makedoncite sme hristijani vernici, gostoprimlivi i domakini lugje.pa normalno megusebe posto vas ne ve tretirat ni ko konkurencija , vasite mangupi gi stavat obezbeduvanje po vrative![]()
А каков е тој капацитет?што треба да направат според тебе?во косово да го бараат убиецот?еве ги имале сите информации а тој бил во бегство бидејќи судството му дало можност.Капацитетите на Мвр со уште една неуспешна незавршена акција и истрага на време да спроведе .
Збор, побрзо спроведоа правда со одмазда за крв непријателиве на претходно убиениот