Go zaboravi ovoj rebusov, sto nemoze da go deshifrira ni vrven kriptoanalitichar ni bajach, ko da drzis sishe shampanj i u isto vreme da sakas i da slavis i od glava da go aknes:
Allensor напиша:
дали кичецот на мафија е страшна личност или личност која има многу познати во политика и кој се шутери на кичеец ?
Автоматски споено мислење:
Eve da probam po obraten redosled.
Shuteri na Kicheec se Milko Gjurovski, Prosinecki, Dragan Stojkovic Piksi i Rut Gulit.
Koga na Vrata Vratar beshe, site niz Vrata sto minale u politika zaminale gi znae.
Strasna e mafijata na licnosta kiceec licno samo na polna mesecina i na petok 13ti
Slusaj, sea brat. Posto kasno e. Idi na maticniot lekar kazi mu nek ti prepise " haldol" se vikaat ili uste bolje " moditen" ke ti pomogne. Tolku, sea leka nok, da mi ostane zaebancijata pred nokta podobro
Slusaj, sea brat. Posto kasno e. Idi na maticniot lekar kazi mu nek ti prepise " haldol" se vikaat ili uste bolje " moditen" ke ti pomogne. Tolku, sea leka nok, da mi ostane zaebancijata pred nokta podobro
Автоматски споено мислење:
Zosto si u kajgana, ne si na oko, kajgana se muti o F 22.
Kur na Ges, Top u Dup i Shah mat. Posto ova nekoj poteg ko da e
More kopilj na majka ti taka ke i zboris doma zena mi moze samo da te napuni so inekcii, da te izgori so ekektroshokovi, da ti vrze ludacka koshula, i da te frli u temna kelija. Toa koga ke bidam zenet, zasega jas ke ti go napraam istoto samo prvo eden pacov ke ti staam u toa ustata pogana da ne se griznes ko ke te mava struja
More kopilj na majka ti taka ke i zboris doma zena mi moze samo da te napuni so inekcii, da te izgori so ekektroshokovi, da ti vrze ludacka koshula, i da te frli u temna kelija. Toa koga ke bidam zenet, zasega jas ke ti go napraam istoto samo prvo eden pacov ke ti staam u toa ustata pogana da ne se griznes ko ke te mava struja
Работата со Мијалков во тоа дека е поврзан со МОСАД може да е шпекулација, но медиумите не дале информации кои можат да го потврдат тоа.Накај 2014-2015та Мијалков беше службено во Јерусалем, имаше разговор со нивниот министер за надворешни работи, и како што памтам од кажувањата имаале дискутирано за беспилотните дроновите кои ги купија тогаш и за нови постапки за сузбивање на криминал со помош на меѓународни организации.
Имам една молба до тие што ја читаат темава и знаат перфектно англиски на високо ниво, за да го разубавиме делот на Википедија за Македонска Мафија, ми треба човек што бесплатно ќе го преведе мислењето со кое е започната темата, за почеток доста е тоа и опфаќа доволно, веројатно ќе треба мали измени на текстот да направам пред да се преведува и се надевам не е тоа проблем за преведувачот, пред да почне да преведува да му препратам конкретено што да изработи.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.