Кој e on so sheval sekogas zaedno mislim deka zhive u dubaib
Attachments
-
722,6 KB Прегледи: 439
-
567,6 KB Прегледи: 433
Кај втората слика е Севдаир АзириКој e on so sheval sekogas zaedno mislim deka zhive u dubaib
сега треба да му тропнат на врата на истражниот судија кој дал домашен притвор
![]()
ЗА ГРАБЕЖОТ НА УНИ БАНКА ПРИВЕДЕНИ ПОЛИЦАЕЦ И НАРКОБОС КОЈ СВОЕВОЛНО ИЗЛЕГОЛ ОД КУЌЕН ПРИТВОР - Сакам Да Кажам
Две лица, од кои еден полицаец од Сарај, но и неодамна фатен наркобос од Грчец со иницијали С.Б., кој требало […]sdk.mk
Ако толку се моќни во нарко бизнисот што кур ке ограбуваат експозитура.сега треба да му тропнат на врата на истражниот судија кој дал домашен притвор
Затоа што им се може. Едноставно е објаснувањето на многу работи што ги прават шипците, а ние се прашуваме зашто го прават тоа.Ако толку се моќни во нарко бизнисот што кур ке ограбуваат експозитура.
Sekako i ne e sekogas za pariЗатоа што им се може. Едноставно е објаснувањето на многу работи што ги прават шипците, а ние се прашуваме зашто го прават тоа.
Одлична информација,дали имаш некое инфо што јадат за ручек/вечера?Најдов информација поврзана со Оки, дека на почеток почнал да соработува со извесен постар лик од Сарај, со презиме Матоши, не знам точно, но со него краделе коли или имале грабежи, Матоши го убиле одамна поради некој долг, колку што успеав да разберам. Вака гледано, ако е ова е точно, со Шеваљ имаат сличен почеток во принцип.
Koga ja servisiral vo Saraj-Grcec se desavaКолата на Петре Шилегов ли ја запалиле?
Прегледај го приврзокот 324547