Vartolu
The Infamous Mobb
Еве да те прашам јас тебе, те гледам мафијаш си, да ти влези некој дома да ти коли фамилија, што ќе направиш?све мангуп до мангуп а дур столе беше жив ќутефте ко пички умре сеа удрете а за то будала зависи за кој како
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве да те прашам јас тебе, те гледам мафијаш си, да ти влези некој дома да ти коли фамилија, што ќе направиш?све мангуп до мангуп а дур столе беше жив ќутефте ко пички умре сеа удрете а за то будала зависи за кој како
ајде и мафијаш ме напрајфтеЕве да те прашам јас тебе, те гледам мафијаш си, да ти влези некој дома да ти коли фамилија, што ќе направиш?
За да бидиш мангуп, треба да имаш чест и достоинство.ајде и мафијаш ме напрајфте
Има видео доказ, камера во ходникот.Беше таму не виде некој не полицијата го мразеше да можат да наместат. Можат па
ако има ќе излезиИма видео доказ, камера во ходникот.
Ние нема да ја видиме. Судот.ако има ќе излези
ne praj muabet so budalata, toj dragan bitola, samo ke te spusti na negovo glupo nivo, i ke ti ja zeme energijata. ne li gledas deka ne znae kaj tera, i tie se najsmesni, tastatura klosari, sto sanjaat da se mafijasi, a ne znae ulica da pomine bez da go fatis za raka. ti mu vikas vlaganje doma, on pak produzava, mu vikas pisi u privatna, pak si ja tera. budalata si e budalaНие нема да ја видиме. Судот.
приватно малку сумливо ова друже си ја згрешил страницата ти реков фаќај џаде море јејne praj muabet so budalata, toj dragan bitola, samo ke te spusti na negovo glupo nivo, i ke ti ja zeme energijata. ne li gledas deka ne znae kaj tera, i tie se najsmesni, tastatura klosari, sto sanjaat da se mafijasi, a ne znae ulica da pomine bez da go fatis za raka. ti mu vikas vlaganje doma, on pak produzava, mu vikas pisi u privatna, pak si ja tera. budalata si e budala
Имат ама не ти кажвамНешто да се кажиТ за охриТ и од по струшкиве села имаТ?
ne smees ni na pet cekori da prijdes....ti potenciram ke dobies krivicna za pistoli i kuburi
ооо приателе јас и ти со кубури дуел ќе прајме на 5 чекори
Ахх касно те пријавив јас веќе а ќе те тужам поради клевета ме нарекофте мафијаш а и за сајбер криминал си ми ја нашол ип јас не си го знам ип ти си го нашол ццццццne smees ni na pet cekori da prijdes....ti potenciram ke dobies krivicna za pistoli i kuburi
nitu znaes zakon, nitu znaes pravila, ip adresa ne e sajber kriminal, se naoga preku policija, ili administrator a ke vidis u sud za pistolite i kuburite, kakvi se kaznite. Ova e veke licnoАхх касно те пријавив јас веќе а ќе те тужам поради клевета ме нарекофте мафијаш а и за сајбер криминал си ми ја нашол ип јас не си го знам ип ти си го нашол цццццц