Криминалци и криминални групи во МК

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.302
Поени од реакции
5.970
све мангуп до мангуп а дур столе беше жив ќутефте ко пички умре сеа удрете а за то будала зависи за кој како
Еве да те прашам јас тебе, те гледам мафијаш си, да ти влези некој дома да ти коли фамилија, што ќе направиш?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.302
Поени од реакции
5.970
ајде и мафијаш ме напрајфте
За да бидиш мангуп, треба да имаш чест и достоинство.

Кај гледаш чест и достоинство, да одиш со нож да си ја колиш жената дома кај татко и ?

Тоа е мангуп? Не.

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Беше таму не виде некој не полицијата го мразеше да можат да наместат. Можат па

Член од
5 март 2012
Мислења
34
Поени од реакции
35
Ние нема да ја видиме. Судот.
ne praj muabet so budalata, toj dragan bitola, samo ke te spusti na negovo glupo nivo, i ke ti ja zeme energijata. ne li gledas deka ne znae kaj tera, i tie se najsmesni, tastatura klosari, sto sanjaat da se mafijasi, a ne znae ulica da pomine bez da go fatis za raka. ti mu vikas vlaganje doma, on pak produzava, mu vikas pisi u privatna, pak si ja tera. budalata si e budala

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
ne praj muabet so budalata, toj dragan bitola, samo ke te spusti na negovo glupo nivo, i ke ti ja zeme energijata. ne li gledas deka ne znae kaj tera, i tie se najsmesni, tastatura klosari, sto sanjaat da se mafijasi, a ne znae ulica da pomine bez da go fatis za raka. ti mu vikas vlaganje doma, on pak produzava, mu vikas pisi u privatna, pak si ja tera. budalata si e budala
приватно малку сумливо ова друже си ја згрешил страницата ти реков фаќај џаде море јеј

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
ne smees ni na pet cekori da prijdes....ti potenciram ke dobies krivicna za pistoli i kuburi
Ахх касно те пријавив јас веќе а ќе те тужам поради клевета ме нарекофте мафијаш а и за сајбер криминал си ми ја нашол ип јас не си го знам ип ти си го нашол цццццц

Член од
5 март 2012
Мислења
34
Поени од реакции
35
Ахх касно те пријавив јас веќе а ќе те тужам поради клевета ме нарекофте мафијаш а и за сајбер криминал си ми ја нашол ип јас не си го знам ип ти си го нашол цццццц
nitu znaes zakon, nitu znaes pravila, ip adresa ne e sajber kriminal, se naoga preku policija, ili administrator a ke vidis u sud za pistolite i kuburite, kakvi se kaznite. Ova e veke licno

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
"За одгледување марихуана, во Македонија има 7 пати повеќе издадени дозволи отколку во 4 држави на Европската Унија. Канабис Елдорадо наместо да донесе профит поради лоша регулатива стана плодна почва за шверц на марихуана.
Како со правни дупки се овозможува криминал со марихуана, мејд ин Маседониа-истражување на Код.
Зошто се случи хаваријата на далноводите и трафостаниците во Скопје поради што снема струја и во други градови. Делувала ли заштитата. Колкава е материјалната штета.
Гледајте КОД во недела во 19:15."

Ај да видиме од кого баш е нарачана емисијава :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom