Криминалци и криминални групи во МК

Taka i e, znaejki gi grupive koi momentalno drzat golem del od crnite biznisi vo Skopje moze da se zakluci deka makedoncite se samo privrzoci. Obicno im mestat devojki na albancive i musterii za koka ili lihva za da im se upikaat. Mnogu deprimiracka statistika. I ako nekogas se zakacis ili dojdes vo konflikt so tie takanareceni MK mangupi odma se obrakjaat kaj albancive i ti gi stavaat na vrat
Ни пропадна и криминалот во државава :LOL::ROFLMAO: ќе се смеат на моево мислење али во голем дел вистина е тоа :D кај едно видео со Криле Голубович го начекав коментарот, Пропао нам криминал :pos:

26195441_10215468542811907_2591200181942017818_n-1-640x480.jpg

после вика и тој ќе се откажувал од политика и ќе се бавел со бизнис
https://dokazm.mk/uapsen-so-kokain-...UvxtiEJvTPWUV7Hol5CrGV8YouohLgx-n8pPHCyDMgWaw

Taka i e, znaejki gi grupive koi momentalno drzat golem del od crnite biznisi vo Skopje moze da se zakluci deka makedoncite se samo privrzoci. Obicno im mestat devojki na albancive i musterii za koka ili lihva za da im se upikaat. Mnogu deprimiracka statistika. I ako nekogas se zakacis ili dojdes vo konflikt so tie takanareceni MK mangupi odma se obrakjaat kaj albancive i ti gi stavaat na vrat
Aj bas kazi koj tebe ti se obrati I koj ti namesti zenska?

Српската и албанската мафија се први во Европа, Македонците остануваат обични курири и потрчковци!
Кристијан Голубович шо викаше пред некој ден у Задруга :ROFLMAO: :LOL: Ме потсети да си ебеш векот ..... вика било пуно македонаца итн у затвору а јас сам убио десет души у затвору и био краљ ....:LOL::LOL::LOL:
Завршив во затвор во Патра, Грција, во февруари 1996 година. Бев осуден на четири и пол години затвор. Со мене имаше седум Срби, осум Македонци, двајца Бугари, еден Хрват и еден Босанец. Другите осуденици ги малтретирале. Тие шепотеа во агонија! Тогаш дојде кралот! За да ги бранам, добив 100 ножеви за четири и пол години, убив девет лица, а не добив ниту ден затвор – рече Голубовиќ и продолжи да ги забавува милиони гледачи на мега-популарното реално шоу.

Кристијан се пофали дека е најголема “фаца” во затворот.

Бев апсолутен император, започнав револуција. Јас го заштитив мојот тим! Тие научија од мене како да прават ножеви и да ги кријат, како да се бранат, да се борат. Тоа е системот Че Гевара! – рече Кристијан, кој ја спореди затворската „правда“ со реалното шоу Задруга!

За да ги бранам, добив 100 ножеви за четири и пол години, убив девет лица, а не добив ниту ден затвор – рече Голубовиќ

рече Кристијан, кој ја спореди затворската „правда“ со реалното шоу Задруга!
4.5 години, 1600 дена, 100 ножеви, го боделе во просек 2 пати месечно. Браво, добро се спремил за Задруга.

Некој од Струмица да ми каже нешто повеќе за Лазо Длгиот? Ова му е од инстаграм корисничкото име. Другар сака да зима кола од кај него, а гледам дека нема кола поефтина од 50.000€.

Последно уредено:
Уапсен со кокаин активист на СДСМ
24/10/2020

26169110_10215468543411922_1079140436396474855_n-696x522.jpg

Во полициска акција уапсен е Даниел Дандо Димитровски од Куманово, приврзаник на СДСМ и лице блиско до структурите на власта.
Димитровски е уапсен со кокаин и изведен пред судија на претходна постапка.
Од полицијата го потврдија случајот.

„На 22.10.2020 во 20,30 часот во Куманово од полициски службеници од СВР Куманово при извршен преглед кај Д.Д.(28) од Куманово бил пронајден кокаин. Тој бил приведен во полициска станица, извршен бил разговор по што била поднесена кривична пријава поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело “неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Од страна на Судија на претходна постапка одредена му е мерка притвор“, информираа од МВР.
26195441_10215468542811907_2591200181942017818_n-1-640x480.jpg

Неговата блискост со високи функционери на власта ја покажува оваа фотографија, на која Димитровски е во друштво со градоначалникот на Куманово, Максим Димитровски, директорот на ЈП Водовод-Куманово Горан Стојковски, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Стојанче Величковиќ началник на СВР Куманово.
нет прес

Последно уредено:
Немав поим дека толку ја напумпале веста комшиите тогаш :D

Makedonska mafija željela oteti Josea Mourinha?

Prema navodima talijanske policije gangsteri iz Makedonije su s kolegama iz Italije planirali zaraditi na otkupnini za portugalskog trenera
10.02.2010.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom