Криминалци и криминални групи во МК

Boris Kolev od novo lisice so jatacite od aerodrom lisice koi mu pomagaa. Kokain online kockarnici lihva se pod zakrila na tatko mu bez nikoj da go cepne do sega. Prebegan e vo grcija veke nekolku meseci valjda znael deka mu spremaat delo. Kolite se amg gt 53 i g klasa u plava boja. Ekipava gazese nekolku godini niz skopje no Kako i bezbroj pati do sega koj visoko leta nisko pagja. Jatacive gi ispoapsija i kje gi ispozatvorat glavniot normalno vo begstvo.
Кој е татко му ?

Pocinal Darko knele, bog da go prosti. Znae nekoj koj bil covekov?

Цел живот носеше ведрина и позитива каде и да оди, на крај се прецени и преигра и веројатно не ја издржал тежината. Бог нека го прости.

Цел живот носеше ведрина и позитива каде и да оди, на крај се прецени и преигра и веројатно не ја издржал тежината. Бог нека го прости.
Na kraj go poarchi za dzabe srceto shto mu go doniraa, a koe mozheshe da zavrshi kaj nekoj shto ne po svoja vina se nashol u takva situacija i koj kje znael da ja ceni shansata za vtor zhivot, ama ja nemal srekjata da bide dvorski shut na nafatirani krimosi.

Na kraj go poarchi za dzabe srceto shto mu go doniraa, a koe mozheshe da zavrshi kaj nekoj shto ne po svoja vina se nashol u takva situacija i koj kje znael da ja ceni shansata za vtor zhivot, ama ja nemal srekjata da bide dvorski shut na nafatirani krimosi.
Aj da e edno, nego treto srce presadeno mu beshe na ovoj ... edino rokefeler mozhe ima povishe od nego presadeno.

Пресретнатите Скај разговори каде Грчец Дуќанџик екипа излегоа забележани

Случајот каде Грчец Дуќанџик лани беа обвинувани, дека им пресретнале разговори на апликацијата Скај, всушност разговорите биле илегални, биле слушани масовно во Франција и без налог од македонскиот суд, потоа нашите испратиле барање за достава на копиите, што значи во моментот кога биле слушани ниту биле известени ниту знаеле дека има сослушување па ги терале обвинителите и полицајците, на сила против закон, и затоа они се пожалиле кај новинарот Зоран Божиновски и одбивале поради такви партиски игри ризик од губење работа, тогаш заради поени на избори Оливер Спасовски го изигрува ова на брзина ама се зборувало дека извесен лик со албанско потекло од Македонија преку албански контакти, добил копија од разговорите и чека ако биде чепнат ќе бомбардирал со материјалите, а сета оваа игра ја водела женска од Мвр спремна за одржување лекција на мажите како се работи, засегнатиот лик уапсен во склоп на тогашната акција во Шпанија по тукашен налог Руди или Репки бил веднаш ослободен само криеле нашите медиуми, исто така раширија дека Абдулрахим Латифи познат како новиот шеф на Грчец и Бесар Латифи близок роднина, имале големо влијание периодов, овој Абдулрахим е апсен за дрога, убиство, рекет, лихва, грабежи и грабеж на фарма за марихуана во Гостивар додека Бесар мислам бил поблизок другар на Ерсој Менга и отиден слично во бегство подолго време.

grcec.jpg
Бесар, Оки, Абдулрахим и Шеваљ.

Aj da e edno, nego treto srce presadeno mu beshe na ovoj ... edino rokefeler mozhe ima povishe od nego presadeno.
Seriozno dvorskiov shut dobil ne edno nego TRI presadeni srca i produzhil da ljoka dodeka lugje koi ne po svoja vina imaat potreba od transplantacija umiraat??? U normalna drzhava kje trebashe nekoj debelo da odgovara za ova.
Pa ushte i mu se divat be...vedrina shirel :tapp:

Seriozno dvorskiov shut dobil ne edno nego TRI presadeni srca i produzhil da ljoka dodeka lugje koi ne po svoja vina imaat potreba od transplantacija umiraat??? U normalna drzhava kje trebashe nekoj debelo da odgovara za ova.
Pa ushte i mu se divat be...vedrina shirel :tapp:
da e ljokanje samo,smrkanje sekakvi sranja za da im bide court jester/cirkuzant na lokalna bagra. Bizarno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom