Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.585
- Поени од реакции
- 2.333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се степале масониШто се случило пред дукат? Имало масовна тепачка
Со среќа.Дали е ова од полицијата поставено и дали имам право да ја тужам истата?
На Инфомакс пишува дека разбојниците фрлале бодликава жица со цел да ги успорат полицајците во нивно следењеПред 1 час имаше вооружен грабеж на златара во Гостивар (снимката ја имате на инфомакс) .
Бељата е што синот од брат ми поминал по улицата кај што полицијата мислела дека ќе побегнат насилниците. Резултатот е пукната гума. Ова го најдовме во гумата...
Прегледај го приврзокот 457866
Прегледај го приврзокот 457867
Дали е ова од полицијата поставено и дали имам право да ја тужам истата?
Како може златара у Гостивар да има толку роба? Освен ако не служи како фронт за перење пари, затоа и знаеле кај да удрат.Spored neoficijalni izvori, vo grabezot vo gostivar ukradeni se preku 700.000 evra vredno zlato. Dzipot bmw x5 koj bil koristen bil pronajden zapalen vo nekoe od okolnite sela
Што е за златара 700000 евра кога грам злато е над 110 евра.Како може златара у Гостивар да има толку роба? Освен ако не служи како фронт за перење пари, затоа и знаеле кај да удрат.
Како може златара у Гостивар да има толку роба? Освен ако не служи како фронт за перење пари, затоа и знаеле кај да удрат.
Go pravele na sigurimi?Potvrdeno info, grabezot e 1.8milioni evra ukradeni se preku 18kg zlato
Автоматски споено мислење:
Mirisa na inside job