Криминалци и криминални групи во МК

Пред 1 час имаше вооружен грабеж на златара во Гостивар (снимката ја имате на инфомакс) .

Бељата е што синот од брат ми поминал по улицата кај што полицијата мислела дека ќе побегнат насилниците. Резултатот е пукната гума. Ова го најдовме во гумата...

IMG_20251010_200626.jpg
IMG_20251010_200619.jpg

Дали е ова од полицијата поставено и дали имам право да ја тужам истата?

Пред 1 час имаше вооружен грабеж на златара во Гостивар (снимката ја имате на инфомакс) .

Бељата е што синот од брат ми поминал по улицата кај што полицијата мислела дека ќе побегнат насилниците. Резултатот е пукната гума. Ова го најдовме во гумата...

Прегледај го приврзокот 457866
Прегледај го приврзокот 457867

Дали е ова од полицијата поставено и дали имам право да ја тужам истата?
На Инфомакс пишува дека разбојниците фрлале бодликава жица со цел да ги успорат полицајците во нивно следење

Spored neoficijalni izvori, vo grabezot vo gostivar ukradeni se preku 700.000 evra vredno zlato. Dzipot bmw x5 koj bil koristen bil pronajden zapalen vo nekoe od okolnite sela

Attachments

• Screenshot_20251011_131309_Messenger.jpg
    Screenshot_20251011_131309_Messenger.jpg
    122,5 KB · Прегледи: 67
Spored neoficijalni izvori, vo grabezot vo gostivar ukradeni se preku 700.000 evra vredno zlato. Dzipot bmw x5 koj bil koristen bil pronajden zapalen vo nekoe od okolnite sela
Како може златара у Гостивар да има толку роба? Освен ако не служи како фронт за перење пари, затоа и знаеле кај да удрат.

Како може златара у Гостивар да има толку роба? Освен ако не служи како фронт за перење пари, затоа и знаеле кај да удрат.
Што е за златара 700000 евра кога грам злато е над 110 евра.

Potvrdeno info, grabezot e 1.8milioni evra ukradeni se preku 18kg zlato
Автоматски споено мислење:

Mirisa na inside job

Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom