Криминалци и криминални групи во МК

Знам. Иронична бев.
Ништо не му е бе. Здрав е ко коњ.
Плус на Психијатрија можеш макс 20 дена да лежиш, не е како Бардовци подолгорочно

Има
Јас па мислев дека таков ретардер не склепал деца.
Јадни тие.. а на која возраст се дали знаеш?

Знам. Иронична бев.
Ништо не му е бе. Здрав е ко коњ.
Плус на Психијатрија можеш макс 20 дена да лежиш, не е како Бардовци подолгорочно

Има
Знам дека беше иронична, коментаров ми беше за нашето судство

15 годишно дете со калаш пукало и убило едно, повредило уште други 4-ца од кои 2-ца случајни минувачи ... едноставно не престануваат маките на албанците во северџанистан. Дарвин најверојатно направил некој пропуст во еволутивната гранка ... незнам во кој сапиенс влагаат албанците ама сигурно не во модерен хомо сапиенс ... едноставно неверојатно до кое дно се дојдени.

15 годишно дете со калаш пукало и убило едно, повредило уште други 4-ца од кои 2-ца случајни минувачи ... едноставно не престануваат маките на албанците во северџанистан. Дарвин најверојатно направил некој пропуст во еволутивната гранка ... незнам во кој сапиенс влагаат албанците ама сигурно не во модерен хомо сапиенс ... едноставно неверојатно до кое дно се дојдени.
Све тое е резултат на погрешно толкување на албанците за нивните права, со вклучување на албанците во системот, тие тоа го сватија буквално дека можат што сакаат да прават а да не одговараат, пошто вклучување во системот за нив значеше мочање врз системот и изживување врз македонците, сега ги собираат плодовите од тоа шизофрено размислување. Убаво кажа еден постар албанец во една прилика, "Дојде време да се гордееме на криминал и убијци, да ти е срам да кажеш кој си".

И ако мислите дека некогаш ќе се подобрат тешко се лажете. Со секоја нова генерација се се полоши, поглупи, понеписмени и подивјачки настроени.

Све тое е резултат на погрешно толкување на албанците за нивните права, со вклучување на албанците во системот, тие тоа го сватија буквално дека можат што сакаат да прават а да не одговараат, пошто вклучување во системот за нив значеше мочање врз системот и изживување врз македонците, сега ги собираат плодовите од тоа шизофрено размислување. Убаво кажа еден постар албанец во една прилика, "Дојде време да се гордееме на криминал и убијци, да ти е срам да кажеш кој си".
Ова е резултат на тоа што тие си функционираат по нивните племенски обичаи а не по правниот систем на државата.Тоа неможат да го искоренат сите Албанци во регионот освен Албанците кој што живеат во самата Албанија.И нашиве Албанци кој што живееја во градовите се културни и образовани луѓе.Плус оваа младина албанска немаат никакво образование и почит а за култура да не зборувам.Не ми е јасно како може да не сакаш да го учиш јазикот на државата во кој си роден и планираш да градиш кариера.Некој ова го прави систематски за да може да ги контролира овака неписмени и да направи уште поголема бариера помеѓу македонците и албанците.
За жал

Не ми е јасно како може да не сакаш да го учиш јазикот на државата во кој си роден и планираш да градиш кариера.

Просто е; „брачата„ не ни помислуваат на такво нешто, затоа што во склад со исламската доктрина, „нашата земјата„ ( и било која друга која не е под исмалмистична власт...) е само предмет за освојување (т.н. држава на војната) кој „под итно„ треда да се окупира, изламисира и „шеријатизира„.

Последно уредено:
Ја искрено не знам што сте шокирани. Тоа не наполнило 7 години, они училишна претстава му прават во униформа на УЧК, со калаш како играчка во рацете. Што очекувате да има во раце на 15 години? Одбрани дела на Лав Толстој?

Ја.

11.jpg

Ja ko sto razbrav ovoj ubil pogresen covek, ne toj so im e meta za krvnava odmazda so si ja imaat, toj bil ranet, sto znaci posle ova imame prakticno karambol od krvna odmazda. :uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom