Криминалци и криминални групи во МК

На кој скопски бизнисмен било порано Бентлито на Џељо Ајети? И во емисијата на Код за убиството го нагласуваат ова дека Бентлито во "Фамилија Беланоча" дошло како лихварски долг. Сликата е превземена од темата Супер коли во Македонија, сликана декември 2014 а сега има нови таблички, била и дел од некој спот, а ако зумирате ќе приметите дека над знакот на Бентли пишува Bellanoca или името на наводно кланот на Ајети.
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_wbc591.jpg

На кој скопски бизнисмен било порано Бентлито на Џељо Ајети? И во емисијата на Код за убиството го нагласуваат ова дека Бентлито во "Фамилија Беланоча" дошло како лихварски долг. Сликата е превземена од темата Супер коли во Македонија, сликана декември 2014 а сега има нови таблички, била и дел од некој спот, а ако зумирате ќе приметите дека над знакот на Бентли пишува Bellanoca или името на наводно кланот на Ајети.
Прегледај го приврзокот 182296
Мислам дека била на сега починатиот Буцо Лазов.

Дада, во право си. Џељо му ја зел пошо не ги вратил парите
Интересна е приказната и кога Наим го барал Чонгур да го среди за некој си долг, па Чонгур се криел насекаде, не знам дали ова е пред или по смртта на Џељо. Новинарот Божиновски ова го споменува во текстот посветен за него "Sponzor Ane Nikolich u begstvu" а за убиството на Џељо имаше краток статус по на пр. 1 година од настанот пошто во затвор беше кога се случи убиството, и тој е цитиран низ страниците на темава.[DOUBLEPOST=1514166738][/DOUBLEPOST]Статусот на Божиновски за Џељо ноември 2015^

Dolžen sum vi edna informacija. Bev u pritvor vo noemvri 2013. koga vo Aračinovo e ubien DŽELJAL AJETI Dželjo... Na slikite podolu možete da si osvežite memorija so slikite od NARKO SVADBATA koi gi objaviv kratko otkako decata FANTOM i AJLA se zemaa! Toa e svadbata na koja glaven pejač e ORCE KAMČEV, a URKO ja pee svojata LEBEDOVA PESNA....

Informacijata što vi ja dolžam e povrzana so DŽELJO. Pričina za negova likvidacija e greškata što ja napravil vo kilaža, vo trgovijata soPOLIKOLOROT NA STANISLAVA ČOČOROVSKA... Pred da bide ubien DŽELJAL AJETI doma vo Aračinovo bil poseten od Ali Ahmeti i negovata svita. Semejstvoto AJETI mislele deka ACA ANTIĆ im ide vo poseta od počit. Toj vsušnost došol vo ,,proštalna poseta,,. Od ovaa domašna poseta postoi i video snimka, koja ne e puštena vo javnost poradi zaginuvanjeto na domakinot...

Inaku, polikolorot na mnogumina im dojde do glava. Lošo merela vagata! A tegovite gi baždarel narkodilerot LJUPČO TODOROVSKI DJUBRE... Na zaebancija, nekoi go vikaat i RADNIK!

Последно уредено:
Да. Ролех мислам дека се викаше.[DOUBLEPOST=1514200655][/DOUBLEPOST]
ozo1-610x400.jpg

Мислам дека ова е слика од неговото убиство.

Горан Мујо се почесто на најголемата балканска страница за криминал legende devedesetih
Прегледај го приврзокот 182139
Прегледај го приврзокот 182140
Српски портал за појавувањето на Мујо на страницата и нејзиниот инстаграм профил, во порталот се нагласува дека Горан Мујо бил пријател со Милорад Улемек Легија.
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo...dio-je-lavove-a-biografija-nimalo-naivna-foto
2001 koga bese vojnata Milorad Ulemek Legija bese vo Kumanovo cesto go gledavme vo drustvo so Mujo

2001 koga bese vojnata Milorad Ulemek Legija bese vo Kumanovo cesto go gledavme vo drustvo so Mujo
Знам сум слушнал за ова, иначе имаше и една легендарна слика на Кристијан Голубовиќ со локални Кумановски фраери сликана во кафич во Куманово, го превртев цел фејсбук ама не можам пак да ја најдам.

Знам сум слушнал за ова, иначе имаше и една легендарна слика на Кристијан Голубовиќ со локални Кумановски фраери сликана во кафич во Куманово, го превртев цел фејсбук ама не можам пак да ја најдам.
Da i on bese cest gostin vo Kumanovo vo 90 godini
Ulemek bese intruktor vo Lavovi paravojskata sto bese aktivna vo 2001
Mujo bese so cin general Legija i Frenki Stamatovic bea intruktori ja vrsea obukata
70 % od edinicata bese Kumanovci i srpski dobrovojci

Da i on bese cest gostin vo Kumanovo vo 90 godini
Ulemek bese intruktor vo Lavovi paravojskata sto bese aktivna vo 2001
Mujo bese so cin general Legija i Frenki Stamatovic bea intruktori ja vrsea obukata
70 % od edinicata bese Kumanovci i srpski dobrovojci
Тие беа тие матни времиња до денес што ги зборуваме, штета што за ова сеуште премалку се знае. Сликата била ставена од Синот на Зоран Спасовски што имаат камиони, Стефан Зангал... На сликата е и Зоран до Голубовиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom