Krewella

Член од
18 април 2010
Мислења
2.722
Поени од реакции
3.702
Две супер јаки женски и едно јако типче кои прават :drk: музика. Имаат издадено едно EP и еден албум Get Wet кој само што излезе. Прават претежно дабстеп и електро хаус музика.
6a00d8341cabbe53ef017743074710970d-450wi

По ред: Yasmine Yousaf - Kris 'Rain Man' Trindl - Yahan Yousaf
Нивна најдобра песна(според мене), се наоѓа на албумот ама многу е лоша таа верзија т.е оваа е рај за мене:

Oваа ми беше рингтон неколку месеци:drk:: This It Not The End ft. Pegboard Nerds
Други:
Human
Pass The Love Around
Ring Of Fire
Целиот албум може да го слушнете на нивниот soundcloud.

Респект до _Филип за отворање на оваа тема! Некако ми се микс меѓу house, dubstep и vocal. House си слушам редовно, обожавам добар вокал во песна оти сепак гласот ја прави да биде песна (а нивните се ПЕСНИШТА) и dubstep-от како нешто иновативно = рај за уши!

Група на која не и предвидувам меинстрим успех. Едноставно премногу шаблонско, премногу 2012/2013 година. Ако напраат нешто посериозно, можно е да слушаме за групава во иднина, во спротивно, ќе останат фановите кои ги имаат досега, а истите тие коа музички ќе созреат ќе си викаат, еве што слушавме на времето.

Група на која не и предвидувам меинстрим успех. Едноставно премногу шаблонско, премногу 2012/2013 година. Ако напраат нешто посериозно, можно е да слушаме за групава во иднина, во спротивно, ќе останат фановите кои ги имаат досега, а истите тие коа музички ќе созреат ќе си викаат, еве што слушавме на времето.

Не се тие 'шаблонските' кои имаат најголем успех?
И мене ми се далеку подобри од Скрилекс на пример, кој е/беше само 'мода'.

Па и да останиме само ние како фанови, не сме малку :cool:

tumblr_mqwweaRkoZ1qez3iyo5_1280.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom