Креирање на Кланови за Игри

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Не видов ваква тема а верувам дека има доста членови кои играат онлајн игри на кои може да се креира клан. Еве тука пишете и побарајте играч за во вашиот клан или пак ако сте добар играч побајрате да влезете во некој клан. :)

Инаку еве јас играм Combat Arms бидејќи по 2 пат ме банираа поради чиста глупост :confused: бидејќи KD ми беше за headshot 26.1 а на Комбат не смее да надмине над 25.6 :confused:
Имам клан кој се вика P.L.E.A.S.U.R.E~ и ми требаат членови од Македонија,Србија,Хрватска,Црна Гора... во самиот клан имам околу 29 души 3 левел е и имаме разработено тактики кои ги играме кога играме клански натпревари :) Ако има некој нека пише тука и нека пише колку му е KD и кој чин\левел е

Па ајде бурјрум почнете и вие :)

Јас играм Forsaken World , Dota , Conquer 2.0 , Hebrith Co, Counter Strike 1.6 и заинтересиран сум за кланови...На кого му треба играч нека пише (y)

Чисто информативно игра некој Lineage2 GOD на официјалните сервери на NC"феил" ? Посебно Magmeld сервер ме интересира :)

Јас сум строго на дота се откажав од другите .... ако правите дота клан count me in :)

Јас играм кантер,имав клан а воедно и заедница "TimeOut-Community" беше доста позната во македонија,имаше и своја кантер страјк верзија,свои скинови,свои мапи,игравме доста натпревари единствени пред кои неможевме во државава беа "Entity" репрезентативците во оваа држава,имаме победено на многу турнири,локални натпревари и слично имавме и форум..бевме позната заедница.
Кланот може ке започне одново во септември,со подобрена верзија :)
431674_321807464543102_1092251422_n.jpg

421395_298528340204348_1577716561_n.jpg

404774_314987641891751_1487546480_n.jpg

:)

-COD4 (Modern Warfare 1) - Garena

Постоиме веќе четвроца како кланот INFLUENZ.Лидер сум јас.
Заинтересирани (искусни играчи) за SaD, TDM, etc, има уште 2 места во кланот.

-COD4 (Modern Warfare 1) - Garena

Постоиме веќе четвроца како кланот INFLUENZ.Лидер сум јас.
Заинтересирани (искусни играчи) за SaD, TDM, etc, има уште 2 места во кланот.
Другар јас ги имам сите играно игри од Call of duty инаку јас би влегол да играм но немам некое искуство :D како 1 дали треба да имаш оргинална верзија за можеш да играм преку гарена или може од торент верзија :D

Другар јас ги имам сите играно игри од Call of duty инаку јас би влегол да играм но немам некое искуство :D како 1 дали треба да имаш оргинална верзија за можеш да играм преку гарена или може од торент верзија :D
И 2те ти вршат работа. Јас имам оригинална но нема врска, Garena не ја гледа верзијата по оригиналност или пиратерија, туку ја гледа верзијата на играта. Си бара одредена бројка за да можеш да влегуваш на сервери итн. Бтв ни требаат искусни играчи :)

И 2те ти вршат работа. Јас имам оригинална но нема врска, Garena не ја гледа верзијата по оригиналност или пиратерија, туку ја гледа верзијата на играта. Си бара одредена бројка за да можеш да влегуваш на сервери итн. Бтв ни требаат искусни играчи :)
Ок фала другар :D

Сеуште играм world of warcraft the lich king(molten realm),ако има уште некој кој е активен играч на WoW,нека пише.

Играм DotA искуство 7 години ако на некој му фали во клан нека пише.

Чисто информативно игра некој Lineage2 GOD на официјалните сервери на NC"феил" ? Посебно Magmeld сервер ме интересира :)
јас играм L2 ама не на оргинални, пиши пп да се дог. да почниме на некој сервер заедно
пс: порано многу играф на L2Gold.org

јас играм L2 ама не на оргинални, пиши пп да се дог. да почниме на некој сервер заедно
пс: порано многу играф на L2Gold.org
сега и оргиналните се бесплатни, ако се одземе купувањето на некои работи од официјалниот L2 store што некои странци го практикуваат самиот клиент, креирање акаунт, логирање и се останато е бесплатно... башка сега до лвл 85 буквално ништо нема потреба да купуваш од облека/накит/оружје... а и после ако сакаш можеш да смениш менте сертификатот за дипломи на 86лвл и земиш основна R опрема за безпари...
http://www.lineage2.com/en/
Сервер Magmeld
мој основен карактер Staroto моментално 89лвл Othell Rogue
Aко има некој тука или сака да дојди слободно нека пиши меил на играта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom