Креационизам наспроти еволуционизам

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Aj sea probaj da go izmerish, pomirisash ili vidish bog.
Eve jas ke ti odgovoram vo negovo ime....
Dosta e da se navednesh i da ja pomirisash trevata kako raste....
i ke go osetish bog.
Sakashe definicija za bog.(zapadot bez definicii nemoze)...eve toa e edna od definiciite za bog...
DA JA POMIRISASH TREVATA DODEKA RASTE....( jako e a) :P

i ke go osetish bog.
Sakashe definicija za bog.(zapadot bez definicii nemoze)...eve toa e edna od definiciite za bog...

Коа го мирисаш женското тело у кревет е уште појако. Заеби трева, удри на жени. :)

i ke go osetish bog.

ептен е јако...
..нарочито ако си алергичен на трева...:D

i ke go osetish bog.
А после да ја завиткаш и испушиш, и да гледаш како чадот се крева нагоре и исчезнува во нирвана(y)
--- надополнето: 31 мај 2012 во 22:00 ---
ептен е јако...
..нарочито ако си алергичен на трева...:D
Ке се истуриш од кивање

Ne prostoi praznina megju dvete, nitu pak dvete se filozofii. Ednoto e mit, a drugoto naucna teorija.

Хаха, абе знаеш зошто пишав така, не сакам да ги навредам ни едните ни другите, па полесно ми беше да го поставам како филозофија :).

Хаха, абе знаеш зошто пишав така, не сакам да ги навредам ни едните ни другите, па полесно ми беше да го поставам како филозофија :).
А кои тоа едни кои други? :D Демек не си ни ваму ни таму?

Izvini za zakasnuvanje so odgovorot.....bev na pivo...hahhaha(so hepta, ama ne dojde....se uplashil pak;))
Ushte na pocetokot ti rekov deka teshko,da ne recam nikako, ke te svatat.
Nivniot poim za religija,e tipizno zapadno svakanje, i ti tuka mozesh da zborish kolku sakash,nema da te svatat. Toa i ne moze da bide svateno so procitano nekolku postovi od samo mal den na forumgjii.Golem del od niv imaat pretstava deka osho,di melo, G. i drugi takvi se sekti,i deka toj tip na literatura ne e za citanje. Ushte posmeshno e shto sakaat da gi negiraat a nemaat nishto procitano od toa.
Jas licno ne im zameravam, toa e nivni problem dali ke citaat ili ne,
ali mi e glupavo koga gi negiraat a nemaat nikakvo znaenje.
Абе блуел у една точка гарат:D
Туку мене не ми е смешно да ги гледам на темава како се расправаат околу иста ствар

А кои тоа едни кои други? :D Демек не си ни ваму ни таму?

Не знам точно кај сум. Не сум верник per say, али си имам некои свои убедувања во однос на универзумот.

Сметам дека има нешто налик на "Виша Сила", али дека е далеку од тоа што го пропагираат верниците. На пример, не сметам дека доколку тоа постои, би се занимавало со нас. Има далеку поважни работи за грижење, како на пример - одржување на космичката константа :D

Не знам точно кај сум. Не сум верник per say, али си имам некои свои убедувања во однос на универзумот.

Сметам дека има нешто налик на "Виша Сила", али дека е далеку од тоа што го пропагираат верниците. На пример, не сметам дека доколку тоа постои, би се занимавало со нас. Има далеку поважни работи за грижење, како на пример - одржување на космичката константа :D

Епа од наша си :pos:

И како ќе им објаснам на моиве ...

Мамо ....... Тато ............... знам дека реков дека сум атеист ............. знам дека реков дека сум геј .................. ама испадна дека сум геј православен христијанин .............. со тежок интелектуален фетиш за саганизмот................

Please forgive me ................

Е мики бе, и после се чудам оти ги му ги броиш жените на мухамед:ROFLMAO:

Му љубоморам на броевите 17,18, итн, од наведената листа ... то ест секс робинки еееј:P
--- надополнето: 31 мај 2012 во 22:23 ---
Grrrrrr .... Does that mean I have to go to Church now? :mad:

Хехехе :D

Не бе, напротив.:P Си помешал дресовите:pos:

Абе блуел у една точка гарат:D
Туку мене не ми е смешно да ги гледам на темава како се расправаат околу иста ствар
Цепки.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 22:36 ---
:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom