Креационисти - eволуционисти 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата macedon89
  • Време на започнување Време на започнување
И како и секогаш, сите ќе се испокараат на темава, ќе дојде Мики1, ќе рече дека Бог е вистината и на сите ќе ни ги избришат постовите. Темата ќе биде затворена. Неколку опомени ќе бидат распределени...:P
Дечко Микица е платен за тоа.Професионалец е,не верува тој во креационизмот.

Глупости. Онака за штос треба да им ја предаваат теоријата на Ламарк. Да се бунат против таа теорија. Тоа ќе е ултимејт трол.

Во контекст на темава

Бај д веј: Имаше една епизода од Саут Парк кога Герисон објаснува еволуција. Па ако некој има линк од јутјуб нека го стави тој дел да се посмееме. Ме мрзи да го барам.

Типична политичка кампања на републиканец кој сака да биде изгласан уште еднаш каде што гласачкото тело му се состои генерално од конзервативци и гласачи кои не се многу бистри и веруваат во приказни.
Искрено не верувам дека ова ќе помине во сенатот.

Сега Дарвинистиве ќе дадат гол во гости и се ќе биде како што треба.
Не ...
Дарвинистите повеќе воопшто не се натпреваруваат, Како што кажав во претходниот пост од 2005 година тоа го прави Неговата Светост Летечкиот Монструм од Шпагети

Има тема Креационизам vs. Еволуција на подфорумов, и на таа тема се водеше една од најдобрите дискусии општо на форумов.

Таму ќе видите во чија корист е резултатот.
Баталете го овој овде што пишал.

Еве ви ја:http://forum.kajgana.com/threads/Креационизам-наспроти-еволуционизам.24158/

Ако просерувањето на Divider ти е една од најдобрите дискусии општо на форумов... I've got some real bad news for ya'

Сега, ова е до сите.
(едитирано од модератор). Ова не е уметност или литература, па да ми се убацувате со мислења што почнуваат со " По мое мислење."
(едитирано од модератор). Ви давам извори од студии, истражувања и што ли уште не. И која е најопаката реплика што можете да ја смислите?
"Хухуху хахах мајмуните јаделе овошје"
(едитирано од модератор), под ниво ми е да пишувам на подфорумов.
За предлогов мислам дека е исто толку дебилен. Како децата ќе ги потврдуваат или негираат научниве дисциплини? Секој студент ќе добие милионски суми за своите истражувања? Или не... "По мое мислење то диносајрусите не постојале. Това е измислица на ционисците!
(едитирано од модератор)

Јас сум по убедување креационист и исто така сметам дека темава е за корпа. Сепак искуството на Кајгана покажало дека токму на глупите теми им се дава посебно внимание и се разврзуваат најдолгите дискусии. И потоа се чудиме зошто „надвор“ ги бие не баш добар глас кајганџиите.

Ако просерувањето на Divider ти е една од најдобрите дискусии општо на форумов... I've got some real bad news for ya'

Сега, ова е до сите.
(едитирано од модератор). Ова не е уметност или литература, па да ми се убацувате со мислења што почнуваат со " По мое мислење."
(едитирано од модератор). Ви давам извори од студии, истражувања и што ли уште не. И која е најопаката реплика што можете да ја смислите?
"Хухуху хахах мајмуните јаделе овошје"
(едитирано од модератор), под ниво ми е да пишувам на подфорумов.
За предлогов мислам дека е исто толку дебилен. Како децата ќе ги потврдуваат или негираат научниве дисциплини? Секој студент ќе добие милионски суми за своите истражувања? Или не... "По мое мислење то диносајрусите не постојале. Това е измислица на ционисците!
(едитирано од модератор)
Батали го ти Дивајдер,читај го DBack.

На секоја тема ќе ја оплеска некој.

Дечко Микица е платен за тоа.Професионалец е,не верува тој во креационизмот.
Мислам дека си грешка Мики1 си верува во духовна логика, ти се имаш помешано со Чорбаџијата.

Ц,ми има кажано дека добро заработува.
Ах не го познавам лично Мики за да тврдам нешто, како и да е шеќер нека си ги јади, поарно Мики него ли владиката Стефан да ги лапне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom