Кражба на велосипед

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
овоа ептен професионално бе...прво се осигура дека нема никој,си се симна полека,го грабна точакот и да го нема :eek:

Го чекал веројатно да го "паркира" точакот па да отиде да го дрпне. Доаѓаат од различни страни, крадецов го набљудувал изгледа, потоа поминува за да види дали има некој во ходникот, па се враќа и го дрпнува точакот.

се будам сабајлево и мајками ми се јавува ми вика ни украле пола алишта пружени на жица во двор -.- и втор пат е ова.
два пати точак од двор ми имаат украдено на мене и на цело маало.
значи немам коментар.
да фатам некој мислам дека освен носот и забите сите коски ќе му ги искршам

се будам сабајлево и мајками ми се јавува ми вика ни украле пола алишта пружени на жица во двор -.- и втор пат е ова.
два пати точак од двор ми имаат украдено на мене и на цело маало.
значи немам коментар.
да фатам некој мислам дека освен носот и забите сите коски ќе му ги искршам
што број фармерки носиш и кај живееш?

што број фармерки носиш и кај живееш?
I did that, once. Just for the adrenaline.

ц ц ц .. :eek:
лет3 те чекам на кафе некој ден да испиташ ситуација во бутел живеам. За фармерки ќе ти дадам јас имам многу што само два пати сум ги облекол и ми стојат со години непипнати немора да си го ризикуваш животот.
сакаш потесни или пошироки? :pipi:

ц ц ц .. :eek:
лет3 те чекам на кафе некој ден да испиташ ситуација во бутел живеам. За фармерки ќе ти дадам јас имам многу што само два пати сум ги облекол и ми стојат со години непипнати немора да си го ризикуваш животот.
сакаш потесни или пошироки? :pipi:
Најслатко е ноќе од жица да земеш, а можеш да оставиш и 100 грама кафе на балкун ко си запнал.

Жал ми е за човекот, се гледа добар точак , ама типот мене ми изгледа од оние циганите што продаваат се и сешто по плоштад клиника и улици,со таков ранец и капче ...

Па што не ги заклучуваат тоа велосипедите, па што не стават чувари, а што вака кој си сака си влегува си граба велосипед и си цепа ................ незнам дали да го обвинам крадецот или пак слабата обезбеденост !
Па и луѓево па стварно се смешни и чудни(мислам на крадците), кражба на велосипед/и :vozbud:само будали денеска крадат велосипеди, ролерки, патики, кондури, алишта... уште малку ќе измислат летечки автомобили, а некој па(крадецот) се попалил на точак :tapp:
--- надополнето: 27 април 2012 во 18:16 ---
Жал ми е за човекот, се гледа добар точак , ама типот мене ми изгледа од оние циганите што продаваат се и сешто по плоштад клиника и улици,со таков ранец и капче ...

Типчето што го џапна велосипедов(на видеово)ми изгледа на типичен Скопски средношколски е*иветар, наместо во тоа време во 9 и нешто часот да се на училиште, тие оперираат и џаболебарат по Скопските улици, ги гледам секој ден пред нос ми се(ЕТУЦ/ЕМУЦ/АСУЦ и.т.н.) откачена генерација ........ од секое дрвце за жал свирче не бива ! :ROFLMAO::X3::icon_lol:

Па што не ги заклучуваат тоа велосипедите, па што не стават чувари, а што вака кој си сака си влегува си граба велосипед и си цепа ................ незнам дали да го обвинам крадецот или пак слабата обезбеденост !
Па и луѓево па стварно се смешни и чудни(мислам на крадците), кражба на велосипед/и :vozbud:само будали денеска крадат велосипеди, ролерки, патики, кондури, алишта... уште малку ќе измислат летечки автомобили, а некој па(крадецот) се попалил на точак :tapp:
--- надополнето: 27 април 2012 во 18:16 ---
овој велосипед овака од прва гледано е минимум два триста евра па ти види дали за џабе го дрпнал

овој велосипед овака од прва гледано е минимум два триста евра па ти види дали за џабе го дрпнал

Епа чим бил толку скап како што велиш 200-300 евра, зашто тогаш ниту синџир+катанец, ниту чувари, ниту ништо !
Кој е повеќе крив, крадецот или слабата обезбеденост !
Ако сите вака си ги оставаме велосипедите, автомобилите, моторите и сл. незаклучени во двор пред куќа или пред зграда на улица(тротоар) нормално дека ќе ни ги снема за секунд !
Мал-милион лопови има денеска ............. :vozbud:

Епа чим бил толку скап како што велиш 200-300 евра, зашто тогаш ниту синџир+катанец, ниту чувари, ниту ништо !
Кој е повеќе крив, крадецот или слабата обезбеденост !
Ако сите вака си ги оставаме велосипедите, автомобилите, моторите и сл. незаклучени во двор пред куќа или пред зграда на улица(тротоар) нормално дека ќе ни ги снема за секунд !
Мал-милион лопови има денеска ............. :vozbud:
бранко е крив !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom