M
MrzaRules
Гостин
овоа ептен професионално бе...прво се осигура дека нема никој,си се симна полека,го грабна точакот и да го нема 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што број фармерки носиш и кај живееш?се будам сабајлево и мајками ми се јавува ми вика ни украле пола алишта пружени на жица во двор -.- и втор пат е ова.
два пати точак од двор ми имаат украдено на мене и на цело маало.
значи немам коментар.
да фатам некој мислам дека освен носот и забите сите коски ќе му ги искршам
I did that, once. Just for the adrenaline.се будам сабајлево и мајками ми се јавува ми вика ни украле пола алишта пружени на жица во двор -.- и втор пат е ова.
што број фармерки носиш и кај живееш?
I did that, once. Just for the adrenaline.
Најслатко е ноќе од жица да земеш, а можеш да оставиш и 100 грама кафе на балкун ко си запнал.ц ц ц ..
лет3 те чекам на кафе некој ден да испиташ ситуација во бутел живеам. За фармерки ќе ти дадам јас имам многу што само два пати сум ги облекол и ми стојат со години непипнати немора да си го ризикуваш животот.
сакаш потесни или пошироки?![]()
Жал ми е за човекот, се гледа добар точак , ама типот мене ми изгледа од оние циганите што продаваат се и сешто по плоштад клиника и улици,со таков ранец и капче ...
овој велосипед овака од прва гледано е минимум два триста евра па ти види дали за џабе го дрпналПа што не ги заклучуваат тоа велосипедите, па што не стават чувари, а што вака кој си сака си влегува си граба велосипед и си цепа ................ незнам дали да го обвинам крадецот или пак слабата обезбеденост !
Па и луѓево па стварно се смешни и чудни(мислам на крадците), кражба на велосипед/исамо будали денеска крадат велосипеди, ролерки, патики, кондури, алишта... уште малку ќе измислат летечки автомобили, а некој па(крадецот) се попалил на точак
--- надополнето: 27 април 2012 во 18:16 ---
овој велосипед овака од прва гледано е минимум два триста евра па ти види дали за џабе го дрпнал
овој велосипед овака од прва гледано е минимум два триста евра па ти види дали за џабе го дрпнал
бранко е крив !Епа чим бил толку скап како што велиш 200-300 евра, зашто тогаш ниту синџир+катанец, ниту чувари, ниту ништо !
Кој е повеќе крив, крадецот или слабата обезбеденост !
Ако сите вака си ги оставаме велосипедите, автомобилите, моторите и сл. незаклучени во двор пред куќа или пред зграда на улица(тротоар) нормално дека ќе ни ги снема за секунд !
Мал-милион лопови има денеска .............![]()