КРАТОК ОПИС ЗА НАСТАНОКОТ НА УНИВЕРЗУМОТ

• Креатор на темата Креатор на темата kadis
  • Време на започнување Време на започнување
U kratki crti sto razbrav jas....GospoT nemajki druga rabota sozdal nekolku gasovi Helium Hidrogen , RD prasina etc(posto on moze da sozdade nesto od nisto)... pomesal seto toa ispusil ...i hop...ja sozdal zemjata...zaedno so 300 bilinoni galaxai i 100 trilioni drugi objekti zvezdi,planeti..etc...Ednostavno mu trgnal opitot(oti nogu bil ucen). Posle ovoj Brain Fart...mu teknalo deka zemjata e temna pa na tretiot den (poso on odma pocnal da gi bori denovite i to na ziden kalendar so goli zenski od lokalen vulkanizer) ja sozdal i svetlinata. Otuka pocnal da sozdava i zivi edinki...Sozdal maz pa od rebroto sozdal zena (poso nemozel tek taka od nisto da sozdade nesto) Seto ovoa go ima vo tajnoto pismo...potvrdeno od naucni krugovi vo koj crkvata ne veruva ...eve citajte...!
PS:Otidov da si lisnam voda...nemozam veke!

dа се биде свестен за своето незнаење е голем чекор кон знаењето

Не е паметен оној кој многу знае, туку оној чии знаења се корисни. (Ешил)

што е тоа корисно што ти го поседуваш, а тоа би било корисно за другите?!
те жалам човеку!?

КРАТОК ОПИС ЗА НАСТАНОКОТ НА УНИВЕРЗУМОТ
...
цел искуцан tl;dr реферат
...
Абе не е краток.

Се е кратко, јасно и воедно едноставно ако навистина го разбираш.
Во спротивно само се заплеткуваш во непотребни јазли на апстракција.

што е тоа корисно што ти го поседуваш, а тоа би било корисно за другите?!
те жалам човеку!?

When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours.

PS:Zaboravi da kazes koj e stvoritelot da nema zabuni posto mnogu gi ima!

Последно уредено:
When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours.

PS:Zaboravi da kazes koj e stvoritelot da nema zabuni posto mnogu gi ima!
Јас сум сторителот, и да знаеш колку само ме нервираш, за ова ли те креирав?!
Уште па ги тролаш моите чеда.... сакаш да ми направиш ширк, сакаш со мене да се изедначуваш, па јас диносаурусите сум ги креирал само за да се заебам со вас, и не, никогаш не биле живи, само коски направив и ги закопав под земја, за да копате после ко идиоти, да, признавам, некои идиоти направив, за да знаат другите како не треба да бидат.

Вие другите што си играте, да знаете дека јас све знам, сите мислења ви ги читам.

Овој краток опис слободно може да се сублимира во keep calm and Allahu Akbar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom