Кратко и јасно

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.259
Поени од реакции
12.530
968C5E941621674A99D19F8FB6E69A96.jpg

кај педер па и наркоман

Kaj педер,наркоман па и глауч....

Богзнае кој му е никот :pos2:

Го читав ова :pos:
Ама се мислам дека се скарале нешто, па намерно напишал така. Немогуче толку ретардиран да е Глаучот :pos:

Сега имаше на вести ( Сител ) збореше т.н. Глауч, наместени биле . :pos2:
т.е. Не е смешно, со оглед дека има две возрасни деца на кои не верувам дека добро им дошла заебанцијава .

Moderatori, ako ne e vistinata informacijata, temava trba vednash da se brishe.

СИТЕЛ СТОРИЈА
ОГЛАС ВО ДНЕВНИ ВЕСНИЦИ СО ШОКАНТНА СОДРЖИНА ГИ ВОЗМЕМИРИ БРАЌАТА ТРИФУНОВСКИ
Јас Марјан Трифуновски се откажувам од својот брат Сашо Трифуновски - Глауч поради тоа што е хомосексуалец и наркоман. Овој оглас со шокантна содржина ги вознемири Марјан и неговиот брат Сашо Трифуновски - Глауч. Огласот случајно или намерно, со исти имиња и презимиња, па дури и преголемо совпаѓање со надимакот Глауч, вчера се појави во два дневни весници.
B4B0DEF8D19C88489E56F25FFE4D548C.jpg

Браќата Трифуновски со исти имиња како оние од огласот тврдат дека повеќе сегменти укажуваат на намерна провокација, но не знаат од кого. Марјан за непријатниот текст во огласот слушнал од пријатели и веднаш отишол во еден од дневните весници да барал објаснување кој го нарачал огласот.

- Прашав кој го нарачал ова и тие почнаа да ми покажуваат... имаше некоја фотокопија некоја личност со име и презиме мое, и имаше податоци кои не сакам да ги кажам ќе се видат во понатамошната постапка, меѓутоа многу беше симптоматично кога некој таков оглас ќе излезе во два печата да немате никакви податоци... Тие ми рекоа дека нашле телефонски број и повторно се шокирав кога ми го кажаа мојот домашен телефонски број - вели Марјан Трифуновски.

A0B2D9D05DFF054B94CEA62B230D0866.jpg
Сашо Трифуновски - Глауч вели дека морал да ги исклучи телефоните бидејќи веднаш почнале да му се јавуваат роднини и пријатели и да го прашуваат дали има вистина во текстот од огласот.

- Ова е со намера, 100% е со намера, не може да има друг Сашо Трифуновски кој брат му негов го вика Глауч. И како ќе реагирате вие кога ви пишува се откажувам од својот брат хомосексуалец и наркоман. Ова е голема штета... не знам... Јас имам ќерка од 23 години и син од 21 година и како ќе делува ова кај нив - вели Сашо Трифуновски - Глауч.

Од фирмата преку кои беа објавени фамозните огласи велат дека станува збор за исти имиња и презимиња, но за сосема различни луѓе. Останува отворено прашањето дали некој намерно им го смислил ова на браќата Трифуновски или пак навистина се совпаѓаат имињата, презимињата, па дури и надимакот.

sitel.com.mk

c c c c so se ne moze da ti se sluci denes, nistu cudno da se vidis na nekoj nekrolog

Што ти прави премногу слободно време... :/

Цел еден месец и 5 дена каснат бе :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom