Крај на Европската цивилизација....

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Ти текнуе кој највеќе ги бранеше “правата” на “борците за слобода” на Косово и Метохија?’
Ти текнуе кој ги ословуваше учкарите кај нас како “борци за права”?!
Ти текнува дека кралот на шведска(се ова намерно со мали букви) дојде 2001 во војничка униформа на аеродром кај нас да “убедува”?!

Епа мене ми текнува…
Нека мрсат муда сега швеѓаните и швеѓанките…

Да де, не дека ги жалам швеѓанките :icon_lol:

Туку не ми текнува на дешавките у 2001, тогаш бев копиљ. Ама знам дека тие педерски работи се враќаат на овој или оној начин. Само треба да процесуира светов убаво и сметката ќе си биде наплатена фино лепо.

Вака можда ќе истресам, (Иако пратам поприлично меџународна) ама нема да ме чуди освен ова буквално сквернавење културолошко и национално на европава и еден таков "конфликт" како нашиот у 2001 да им се издеси, нормално кога ќе созреат работите убаво до тоа ниво.
Сеа можда се на пола пат од тоа (скоро доволен број на муџи и сваштарии, скоро економска криза, скоро разоружана Европа, причини како Палестина и плаења на курани секојдневни се редат како на лента, и сл.).

А ова ќе иде и во FAFO!

Идете во Европа, доживејте ја културата... Уште подобро - преселете се некаде во Европа, шансите се дека ова ќе ви бидат први комшии.

Komsiite od mojata zgrada so 7 deca se razdelija pred 2 nedeli... zenata mi tropa na vrata nrmala paarno 5 dena ni topla voda ja izgasile a plakala mi place jas kako hausmajstor odam da vidam sto e, vikam kaj e prijatelot vika zatrudnel uste 2 Somalijki za 2 meseca.... a ima 7 deca so ovaa... i gi opnal site dolgovi za struja paarno se na nejzino ime go boli stapot, decata eka ostanat na tetka Avstrija ke gi rani...
Bivsiot kolega Romanec, diler, narkoman , makro i profesionalen kradec ke odi za Zurich Ovde veke ne go bere dolzi na drzavata 200k( zivot kako Holivud) ke odi da se povratuva.....2 maski i 2 zenski ograbuvast dukani so skapa obleka obleka , banki od kartici pravat izmami... me pitaat dali znaes nekoj da izdade stan vo Zurich..... znam dvajca od koj edniot cel zivot si parvi zabava na moja smetka veke e vo Zurich i se bawi so stanovi... ali ipak kazav nema, da ne go ostavat samo na gasti....Vaka se dvizi Evropa kaj mene ovie 3 dena....

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Не си постирал на што е рекација постов.
Уствари не сака да се ембедира линкот, треба да се кликне на него...
Еве го текстот од твитот, а има и видео закачено, како е казнета девојката што се осудила да каже дека е силувана..

A few weeks ago in France, a 13-year-old girl was allegedly s*xually assaulted by a French national of migrant descent. Her father filed a complaint to the police. The man’s sister took revenge against the victim by getting together a group of friends and beating her up in a lynching. The 13-year-old can be heard on camera pleading. “I am sorry, I am sorry. I will even give you money if you want.” The video was filmed and shared on French social media sites, turning the girl into the subject of bullying. The victim's father says he has not been able to sleep since he saw the video in which he saw his daughter being beaten. How is any of this acceptable?

Автоматски споено мислење:

На следното кругче веројатно ќе ѝ ги извадат таклабасите. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom