Крадени песни!

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.fenster.mk
Otkako ja pustija planeta svativme so ustvari znaci kradenje pesni,posle dojde skandalot so Zeljko Joksimovic i lane moje,ama dali mislite deka na makedonskava scena ima mnogu kradenje ritmovi
Ja iskreno se razocarav koga ja slusnav Cija si na angliski i kao bila postara od nasava :icon_mad: :icon_mad:

Ваква тема јас веќе имам отворено ама 2% внимание не ми обрнаа, после отворив нова тема за други оригинали ама и таму ме подбраа така да мислам темава или да ја затворат или да го преместат мислењето во таа постарата!

436053 напиша:
Otkako ja pustija planeta svativme so ustvari znaci kradenje pesni,posle dojde skandalot so Zeljko Joksimovic i lane moje,ama dali mislite deka na makedonskava scena ima mnogu kradenje ritmovi
Ja iskreno se razocarav koga ja slusnav Cija si na angliski i kao bila postara od nasava :icon_mad: :icon_mad:
ja пак ја имам слушнато на италијански и навистина звучи подобро од нашата. И сега која е оригинал? а за крадење, дека има - има :)

Еј ај кажете кој е оригиналот на Тоше песната, име на изведувач и на песна пошто јас си водам архива за крадени песни и баш оваа ја немам т.е не знаев дека била крадена!

Не Чија си од Тоше, туку Чија си од Славе Димитров, онаа старата, јас барем за неа зборев

Da i ja zborev za HImnata namakedonskata pop muzika Cija si od Slave Dimitrov
A za Tose (a bogami i za mnogu drugi pesni) treba da proveris u grckata pop muzika.Grcite valkvi onakvi ama se glaven izbor za "prerabotki",A isto slusnav deka Lile (na tose menadzerkata) ima skluceno dogovor so menadzerkata na Despina Vandi (gia) za dozvola za prerabotka na oesni

Poslednava sto pobedi na Makfest...

bugarite se prvi ama i nekoi nasi takanareceni kompozitori kako darko dimitrov ne zaostanuvaat

Секаде имало, има и ќе има.

emi da stavis tvoe ime na tuga pesna e toa go nema

pesnata od DNK ti blagodaram jas odnapred....
e stara priblizno 95 god od BONE-TUGS
i da ti kazam se e isto prosto da ne veruvas i stilot na recitiranjeto
neznam kako da vi ja pratam da ja cuete?

emi administratore za toa li ginea partizanite 41

Абе сегде има крадење. Песната што тепаше лани на детската евровизија е крадена од Тајчи. Слушнете ги двете и видете.

:cry: Pogodivte me so Slave Dimitrov

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom