Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што го продаваш колку го даваш ќе го биде ли за мојот тим дај пиши да видам колку е јакЧестито нека ти е.
Кога не е ден не е.Само ради еден ретардиран изгубив да му ебам мајката.Одма е стаен на продажба.Се заебав што погрешка Алија наместо 3,2 четвртини сум го стаил.На крај поебав работа.Честито ханибал.Сеа Ред Девил пред мене.Следно со брат ми таму губам и Кузер ќе тепа и ќе ми бега 2 бода.
Тој што го продаваш колку го даваш ќе го биде ли за мојот тим дај пиши да видам колку е јак
Овој ќе прави растур кај мене само немам пари ај можеби ќе продадам овие што ги ставив на продавање па ќе има пари за него,до кога му е тој рок на трансферСтарост: 24
Умор:Висина: 190![]()
Тежина: 90 Индекс Вештина: 46.640
Плата: 89.538 (+10% FPF) Одбрана: 11
Слободна Бацања: 10 Два Поена: 11
Три Поена: 8 Дриблинг: 6
Додавање: 4 Брзина: 9
Позиционирање: 6 Скокови: 5
Искуство: 5
Овој кај тебе ќе ора ќе ги праи дар мар.Моментално го шиткам за 4,5 милиони а ако го сакаш толку би ти го дал за 4 милиони.
Овој ќе прави растур кај мене само немам пари ај можеби ќе продадам овие што ги ставив на продавање па ќе има пари за него,до кога му е тој рок на трансфер
Во минус сум 1 милион ама ставив 4-5 играчи да се продаваат така да имам барем 3 милиони и нешто од спонзор плус дома играм во вторник изгледа или среда од влезници ќе земам само дај боже да не се продадеЗа 3 дена ама ако не го продадам пак ќе го ставам.Колку пари имаш ти?
Да бе позаебан неможеа да ми дадатХаха, кај друже се фати баш за тоа.
Иначе Акси те чекаме во македонска лига, заеби тоа таму ептен заебан тим имаше дадено.![]()
А мене ме нема море, шо го згазив на два пати Гоко Јунајтед(последниот пат со 20 разлика у гости)Истово го напишав и на националниот форум еве и овде.... колку за компариција..
Навистина никогаш досега не било олку интересно како оваа сезона....Почнаа стварно да дуваат топли струи....Еве малку за компарацијаЧ
- КК ВУЈАДИНОВИЌ премногу почнува да му се доближува на КК КУМАНОВО (дали тоа поради неговата желба за неиграње на играва или нешто друго).. и самите знаеме каков натпревар одиграа овие две екипи кадешто КК Куманово за влакно се извлече со тројка на 15 секунди на крајот...
-Тука се и Битолски Уништувачи на забава, Колибри И МЗТ-Скопје бивши Чернобил кои и тоа како можат да и го загрозат животот на гореспоменатите екипи...
-Потоа две просечни екипи кои секогаш се на средината на табелата КК Охрид и Македонија...
-и останатите да не ги набројувам..сите имаат шанси да обезбедат бараж и преку него да обезбедат опстанок...
-за другата сезона наверојатно влегуваат Когој со својата екипа која е пресилна за 1.1 и Свислион Пелистер истотака една интересна екипа...
-А за по неколку сезони во суперлигата се очекуваат доста добри екипи кои сега газат низ подолните лиги како на пр: Брзјак Војвода, КК Видуше, Горани Баскет, Гоко Јунајтед , Предаторс, и уште мн други...