Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го мојот нов играч, сеа пред малце го купив.

Форма: 5 Старост: 24
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 191
Тежина: 100 Индекс Вештина: 40.798
Плата: 82.497 (+10% FPF) Одбрана: 5
Слободна Бацања: 9 Два Поена: 7
Три Поена: 4 Дриблинг: 6
Додавање: 7 Брзина: 10
Позиционирање: 7 Скокови: 10
Искуство: 8
Се спремам за идната сезона. Оваа сезона ќе се борам за да избегнам бараж, а ако неможам веќе да го избегнам морам да се засилувам за да победам.

Шо пари го зеде.Ако е под 3 милиона добро си прошол.За над 3 не вреди и тоа ради одбраната.Ем и дебел е.

Да да под 3 милиони, или поточно 2.400.000. Знам дека сепак не вреди за повеќе од 3 милиони, па ми се виде поволна сума и го зедов.

Во куп гледам се паднале Куманово-Вујадиновиќ
Финале пред финале.

Добро бе, 3 сезони сум во играта, и 3 пати под ред се паѓам со Колибри во купот. Никако да го избегнам.

Значи отпаѓам во 3 коло.

Добро бе, 3 сезони сум во играта, и 3 пати под ред се паѓам со Колибри во купот. Никако да го избегнам.

Значи отпаѓам во 3 коло.

Ја со Лазаров и би требало да го победам иако ќе играм со мешан состав се со у-16 не можам бидејќи не е слаб ипак ќе треба да зеам од првотимците.
Инаку уште подобро што се паднале Куманово и Вујадинович.Поголеми се шансите да стигнам до четврт-финале а со повеќе среќа и полуфинале.

Јас тепав во купот со Лајонс оф Куманово, и сеа ми се падна некојаси Соколана, од последна дивизија 3.8. Ваљда ќе ги тепам

Вечер играм со Најјаки, тешка утакмица, која ќе ја изгубам најверојатно, кога беше Најјаки дојде во подобра форма тогаш ми се паднаа двете утакмици со едноставно, најјаките.

Јас прв натпревар веднаш пораз 71:64 не е многу со оглед дека противникот има многу појак тим од мене.

Ајде уште малку ке почнат утакмиците... Им посакувам на сите многу среќа и секако да победат..

По 16 минути игра, и резултат 0-45 за мене..ја добив службено утакмицата, еден играч од кај него напрај 5 лични и немаше поќе играчи да се продолжи утакмицата, имаше 4 повредени

КАКВА УТАКМИЦА ПРОТИВ НАЈЈАКИИИИИ!!!!! :vozbud:

Победив, 72:66, првата четвртина ја загубив 19:17, наредните две ги смачкав Најјакиве, ама последната тие ја добија 21:8, така да за малце ќе заебев работава иако водев и над 20 поени во некои моменти... Алегрија 15 поени имаше на полувремето, Ерцеговац на крај со 19, а Примо 21 скок и 10 поени. :)
Честито на тие што тепаа, ја сега ќе го пројдам Кирца, он загуби од АБА, неизвесно беше таму..

Јас победив со точно 50 разлика. Конечен резултат 84-34.

Прекрасна игра од моите, дури 6 играчи имам со двоцифрен број на поени. По се изгледа МВП повторно Станчо, а новиот играч даде 18 коша за 2 четвртини, се гледа дека ќе го бидува.

Честитки до сите што победија.

КАКВА УТАКМИЦА ПРОТИВ НАЈЈАКИИИИИ!!!!! :vozbud:

Победив, 72:66, првата четвртина ја загубив 19:17, наредните две ги смачкав Најјакиве, ама последната тие ја добија 21:8, така да за малце ќе заебев работава иако водев и над 20 поени во некои моменти... Алегрија 15 поени имаше на полувремето, Ерцеговац на крај со 19, а Примо 21 скок и 10 поени. :)
Честито на тие што тепаа, ја сега ќе го пројдам Кирца, он загуби од АБА, неизвесно беше таму..

Честито нека ти е.
Кога не е ден не е.Само ради еден ретардиран изгубив да му ебам мајката.Одма е стаен на продажба.Се заебав што погрешка Алија наместо 3,2 четвртини сум го стаил.На крај поебав работа.Честито ханибал.Сеа Ред Девил пред мене.Следно со брат ми таму губам и Кузер ќе тепа и ќе ми бега 2 бода.

Гледам сензационална победа на Колибри над Куманово.:vozbud:

Конечно шампионот на колена, е дури сеа ќе биде интересно во борбата за титулата.

Јас изгубив многу од Вујадиновиќ,пак си играв со дрвата.
Зашто во вторник играм на гости со Борац и морам да идам на победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom